Απίστευτες καταστάσεις στο Αγρίνιο: Αυτοκίνητα “βολτάρουν” σε πεζόδρομο και παιδιά βάζουν …καφάσια για να τα αποτρέψουν!

Η σωστή οδηγική συμπεριφορά δεν είναι το…. φόρτε των Αγρινιωτών , η καταγγελία που έφτασε όμως στο agriniopress.gr για κεντρικό πεζόδρομο και πλατεία του Αγρινίου, περιγράφει πραγματικά απίστευτες καταστάσεις.

Η πλατεία Πανοπούλου στο Αγρίνιο, θα μπορούσε να αποτελεί ιδανικό σημείο για να παίξουν τα παιδιά της γύρω περιοχής, τα αυτοκίνητα όμως περνούν ανενόχλητα, μη δίνοντας σημασία στις συνεχείς εκκλήσεις των παιδιών και των γονιών τους για το αντίθετο.
Κάποια παιδιά από τη γειτονιά, που μάταια προσπαθούσαν να απολαύσουν το παιχνίδι τους στο σημείο χθες το απόγευμα, αγανακτισμένα πια, αποφάσισαν να δανειστούν τελάρα από σούπερ μάρκετ , του οποίου η πίσω πόρτα βρίσκεται επί της πλατείας και να τα τοποθετήσουν στον πεζόδρομο για να αποτρέψουν τους οδηγούς να μπουν σε αυτόν .
Όπως όμως καταγγέλλει μητέρα στο agriniopress.gr κάποιοι οδηγοί όχι μόνο δε συνετίστηκαν, αλλά… τα απείλησαν απαιτώντας να απομακρύνουν τα καφάσια…


Χορηγούμενη
Share
Published by
PressRoom
Tags: Αγρίνιο Πεζόδρομος πλατεία Πανοπούλου