sliderΓεγονόταΡοή Ειδήσεων

Αγρίνιο: Ανεστάλησαν προσωρινά με δικαστική διαταγή εργασίες εγκατάστασης κεραίας 5G (video)

Στην οδό Καλυβίων-τι υποστηρίζει ο δικηγόρος των κατοίκων, Παντελής Βαμβακάς

Προσωρινή διαταγή που “παγώνει” τις εργασίες εγκατάστασης και λειτουργίας κεραίας 5G στην οδό Καλυβίων στο Αγρίνιο, εκδόθηκε σήμερα από το Πρωτοδικείο Πρωτοδικων.

Το agriniopress, είχε αναρτήσει στις 7 Ιουλίου ρεπορτάζ σχετικά με τις αντιδράσεις που υπάρχουν στην συγκεκριμένη περιοχή , καθώς και την πρόθεση των κατοίκων να προσφύγουν στη δικαιοσύνη.

Ο δικηγόρος Παντελής Βαμβακάς ανέφερε ότι ύστερα από εντονότατες διαμαρτυρίες κατοίκων της περιοχής της οδού Καλυβίων και πέριξ αυτής στο Αγρίνιο για εργασίες εγκατάστασης μικροκυματικής κεραίας τηλεπικοινωνίων 5G από ιδιωτική εταιρεία, προχώρησε σε υποβολή ασφαλιστικών μέτρων, την προηγούμενη Πέμπτη ώστε να σταματήσουν.

Μετά τη χθεσινή συζήτηση της υπόθεσης ενώπιον της Προέδρου Πρωτοδικών εκδόθηκε προσωρινή διαταγή με την οποία οι εργασίες σταματούν, μέχρι την εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων το φθινόπωρο.


Ο συνεργάτης του, Δημήτρης Παππάς τόνισε ότι ανεστάλησαν οι εργασίες, κάνοντας λόγο για μία υπόθεση με «ευρύτερες κοινωνικές προεκτάσεις» καθότι η εγκατάσταση της κεραίας γίνεται σε μία περιοχή πλησίον σχολικών εγκαταστάσεων, οικιών και καταστημάτων, προσθέτοντας ότι το προσεχές διάστημα λόγω και τις επικείμενης, κατά πληροφορίες, εγκατάστασης και άλλων κεραιών, η τοπική κοινωνία θα απασχοληθεί ιδιαίτερα με το ζήτημα.

Δείτε τις δηλώσεις των δυο γνωστών νομικών του Αγρινίου:

Τοπική Διαφήμιση
Τοπική Διαφήμιση

7 Σχόλια

 1. Οι διαφημιστές τής 5G έχουν σχέση οικονομικής εξάρτησης. Οι υποστηρικτές τής 5G είτε είναι άσχετοι, είτε είναι ημιμαθείς, είτε είναι παραπληροφημένοι, είτε είναι βλάκες. Μπορεί να είναι μερικά από αυτά, διαλέξτε και πάρετε. Από όλα έχει ο μπαξές….

 2. Τα τρολ της φονικής 5g ποτέ δε δέχονται ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΙΑΛΟΓΟ, για να εξηγήσουν πώς γίνεται ο φούρνος μικροκυμάτων να ψήνει φαγητά, αλλά “όχι” ανθρώπινα μυαλά, και επίσης, πόσους φτωχούς σκοτώνει η ΕΝΕΡΓΟΒΟΡΑ 5g, για να αποχαυνώνονται μερικά άρρωστα, ρατσιστικά τεχνοφρικιά;;;

  1. ο φούρνος μικροκυματων λειτουργεί κοντά στην ιδιοσυχνότητα του νερού και περιβάλεται από πλέγμα και μέταλλο ώστε να μην κάνει παρεμβολές σε άλλες συσκευές, όπως για παράδειγμα τους βηματοδότες των καρδιοπαθών.
   Εγώ πάντως ως άνθρωπος που γνωρίζει και από σήματα, αλλά και από πρωτόκολλα, είμαι υπέρ αυτών που κατεβάζουν τις κεραίες της τηλεφωνίας.
   Δεν είδαμε κάποια βελτίωση υπηρεσιών ή μείωση των τιμών των υπηρεσιών παροχής τηλεφωνίας και διαδικτύου.
   Αυτοί που αρέσκονται να αυνανίζονται ως γνώστες και ακόλουθοι της επιστήμης, δε διαφέρουν σε κανένα σημείο, συμπεριφορά και αντιμετώπισης προς τους υπόλοιπους, από οπαδούς ομάδων ή ακόλουθους αιρέσεων.
   Είστε το ίδιο πρόβατα.
   Όσο αναφορά τα δίκτυα πέμπτης γενιάς, οι αλγόριθμοι δρομολόγησης άλλαξαν και η πολυπλοκότητα κωδικοποίησης, γι’ αυτό και χρειάζεται να έχουν 4-5 φορές πιο πυκνά τις κεραίες από τα ήδη υπάρχοντα δίκτυα.
   κατά τα άλλα άχρηστες «εξελίξεις» της καταναλωτικής τεχνολογίας ενώ υπάρχουν χωριά 10 χιλιόμετρα γύρω από το Αγρίνιο, π.χ. Λυσιμαχία, Κλεισορρεύματα, κοκ, τα οποία έχουν πάροχο μόνο τον ΟΤΕ (αναγκαστικά) και υπηρεσίες ίδιες με αυτές που υπήρχαν πριν 15 χρόνια.
   Η Βουλγαρία είναι πρώτη στις υπηρεσίες διαδικτύου, γιατί έχει οπτικές ίνες μέχρι στα χωριά. Καμία κεραία δε θα σώσει το μεγαλοαστό καταναλωτή από την ασχετοσύνη του, ακόμα και αν βγαίνει να κορδώνεται στη θέα των κεραιών.
   Ένας λόγος που δεν υπάρχει εταιρεία με ψηφιακές υπηρεσίες στο Αγρίνιο, είναι γιατί ο ΟΤΕ έχει κρατήσει την πόλη στο μεσαίωνα. Κατά τα άλλα θα σας σώσουν οι κεραίες και η αποχαύνωση στο διαδίκτυο.
   ουρτ.

   1. Αν και “φοράς” γελοίο ψευδώνυμα τα λες πολύ καλά. Ο ψηφιακός διχασμός θα επεκεταθεί τρομερά με τη 5G, και ας ξεχάσουμε εδώ, και προσωρινά, τις άγνωστες παρενέργειες στην υγεία ανθρώπων και ζώων. Oi οπτικές ίνες είναι η απόλυτη και ασφαλής για την υγεία όλων λύση για να μπορέσουν Έλληνες και Ελληνίδες να έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο το οποίο είναι δικαίωμα, όπως η παροχή νερού, ηλεκκτρισμού, περίθαλψης και προστασίας. H εγκατάσταση τής 5G, αφορά τα τεχνοφρικιά με καλό εισόδημα και πλήρη άγνοια των κινδύνων, όχι όπως εσύ φυσικά, που θα θέλουν να κατεβάζουν βίντεο στο δρόμο ενώ περπατούν και κοιτάνε μόνο το κινητό, αν και θα μπορούσαν να κάνουν το ίδιο από γραφείο ή σπίτι πολύ γρηγορότερα και πολύ φθηνότερα εάν το κράτος είχε εγκαταστήσει παντού οπτικές ίνες όπως έχει σχεδόν παντού δίκτυο αποχέτευσης, νερού και ηλεκτρισμού.

 3. Ο σατανάς και το σύστημα του σιχαίνονται την τεχνολογία και την εξέλιξη θέλουν να κρατούν τους ανθρώπους σε μία πρωτόγονη κατάσταση. Άσχετα εάν το σύστημα χρησιμοποιεί την τεχνολογία και την επιστήμη πάντα για το κακό των ανθρώπων. Οι υπήκοοι της Ελλάδος που έκαναν την αγωγή αλλά και η κυρία εισαγγελέας που έβγαλε την απόφαση είμαι απόλυτα σίγουρος πως δεν γνωρίζουν εντελώς τίποτα, πώς βασίζονται μονάχα πάνω σε απατηλές φήμες που διαδίδουν συστημικοι παπαγάλοι. Ενεργούν ακριβώς όπως τα πρόβατα που τρέμουν τους λύκους αλλά τελικά ο βοσκός πηγαίνει για σφαγή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button