Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Αγρίνιο: 34 νέες παραβάσεις των μέτρων για τον κορωνοϊό

34 νέα πρόστιμα για παραβάσεις των μέτρων προστασίας κατά του κορωνοϊού επιβλήθηκαν χθες από τις αρχές στην ευρύτερη περιοχή του Αγρινίου.

Συγκεκριμένα, πρόστιμο καλούνται να πληρώσουν 30 πολίτες για άσκοπη μετακίνηση, τρεις (δύο πεζοί ένας επιβάτης σε όχημα) για μη χρήση μάσκας και ένας ακόμη που βρέθηκε υπεράριθμος σε ΙΧ όχημα.

2 Σχόλια

  1. Ρουφιάνους χρειάζονται μόνο τα ολοκληρωτικά καθεστώτα, οι δημοκρατίες έχουν ανάγκη από ελεύθερους ανθρώπους. Η “δουλειά” του ρουφιάνου που υπηρετεί ένα ολοκληρωτικό καθεστώς είναι να δίνει στο αφεντικό του “πληροφορίες” για όποιον κάθε φορά στοχοποιούν, ακόμη και αν πρόκειται για τον πιο στενό του φίλο ή και τον ευεργέτη του. Τον “δίνει” για “μια χούφτα ευρώ”. Κάποιες φορές και για το τίποτα, μόνο και μόνο για την “χαρά της ρουφιανιάς…….Τι είναι ρουφιάνος παππού;» ρώτησα με νηπιακή αφέλεια για να πάρω μια απάντηση – απόσταγμα ζωής και εμπειρίας, που δεν επιδεχόταν περεταίρω διερεύνηση: «Ρουφιάνος παιδί μου, είναι ό,τι πιο βρόμικο στον κόσμο. Είναι αυτός που τον κοιτάζεις και λερώνεις και την ψυχή σου»!

  2. Υπάρχουν πληροφορίες πως ψιλικατζίδικο – καφενείο στην ευρύτερη περιοχή του Αγίου Κωνσταντίνου ανοίγει με κόσμο μέσα ….

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button