Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Αγριλιά Μεσολογγίου: Πέταξαν φόλες για σκυλιά σε αυλή σπιτιού όπου παίζουν παιδιά

Ασυνείδητοι χθες νωρίς το πρωί πέταξαν φόλες στον περιφραγμένο χώρο αυλής σπιτιού στην Αγριλιά, όπου ζούσαν τέσσερα σκυλιά, προφανώς για να τα εξοντώσουν.

Δυστυχώς κατάφεραν να δηλητηριάσουν τα δυο, πράγμα που φυσικά χαρακτηρίζεται εγκληματικό, αφού ο ιδιοκτήτης του σπιτιού αφενός τα είχε εμβολιασμένα και αφετέρου ζούσαν στον χώρο του σπιτιού του χωρίς να ενοχλούν κανένα, όπως διαβεβαιώνει ο ίδιος, αφού η αυλή είναι περιφραγμένη. Το χειρότερο όλων όμως είναι ότι ο «εγκληματίας» που πέταξε τις φόλες, δεν σκέφτηκε ότι στο σπίτι ζουν και τέσσερα μικρά παιδιά ηλικίας από 5 έως 10 ετών, τα οποία θα μπορούσαν να είχαν έρθει σε επαφή με το δηλητήριο και τώρα ο άτυχος ιδιοκτήτης να θρηνεί ανθρώπινη ζωή.

Είναι επιεικώς απαράδεκτη η συμπεριφορά των δραστών, όταν, χωρίς να σκεφτούν τις συνέπειες, προβαίνουν σε τέτοιες πράξεις και μάλιστα σε αυλές σπιτικών με στόχο δεσποζόμενα ζώα. Ο ιδιοκτήτης κάλεσε την αστυνομία για να καταγγείλει το γεγονός, όπως και τον κτηνίατρο, Αλέξανδρο Παπανικολάου, ο οποίος κατέβαλε υπεράνθρωπες προσπάθειες να σώσει τα ζώα, αλλά δεν τα κατάφερε.

Ο κ. Γιαννακλής (ιδιοκτήτης των δεσποζόμενων ζώων) θέλησε να δημοσιοποιήσει το γεγονός, αφενός για να προσέχουν όλοι όσοι έχουν κατοικίδια και αφετέρου για να δείξει στους δράστες το κακό που προκάλεσαν, αλλά κυρίως εκείνο που θα μπορούσαν να έχουν προκαλέσει στα παιδιά του.

ΒΑΣΩ ΒΗΤΤΑ, aixmi-news.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button