ΑυτοδιοίκησηΠολιτικήΡοή Ειδήσεων

Σε αγιασμούς σχολείων την Τρίτη ο Περιφερειάρχης και οι Αντιπεριφερειάρχες

Σε αγιασμούς σχολείων θα παραστούν την Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2018, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας, ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου, οι χωρικοί και θεματικοί Αντιπεριφερειάρχες, με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.

Συγκεκριμένα, ο Περιφερειάρχης θα βρίσκεται στις 08.10 π.μ στο 45ο Δημοτικό Σχολείο της Πάτρας, στην περιοχή Μπεγουλάκη, στις 08.45 π.μ στο συγκρότημα σχολείων Γλαράκη, όπου στεγάζονται το 8ο και το 9ο Δημοτικό Σχολείο της Πάτρας (περιοχή Ταμπαχάνων), ενώ το απόγευμα στις 7, θα παρευρεθεί στον αγιασμό του 3ου Εσπερινού ΕΠΑΛ, στην περιοχή Αγίου Ιωάννη Πράτσικα…


Αντίστοιχα σε αγιασμούς σχολείων θα βρίσκονται:

Πρόεδρος Περιφερειακού Συμβουλίου: Γεώργιος Αγγελόπουλος στο 61ο Δημοτικό Σχολείο Πάτρας και το 10ο Γυμνάσιο Πάτρας.

Χωρικοί Αντιπεριφερειάρχες: Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αχαΐας Γρηγόρης Αλεξόπουλος στο 12ο Γυμνάσιο Πατρών και στο Γενικό Εκκλησιαστικό Λύκειο Πατρών, Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας Χριστίνα Σταρακά στο 3ο Λύκειο Αγρινίου και στο Γυμνάσιο Θέρμου, Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Ηλείας Γιώργος Γεωργιόπουλος στο 2ο Γυμνάσιο – Λύκειο Πύργου.

Θεματικοί Αντιπεριφερειάρχες: Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Διοίκησης και Συντονισμού Δημήτρης Δριβίλας στο 49ο Δημοτικό Σχολείο Πάτρας, 62ο Δημοτικό Σχολείο Πάτρας και στο 5ο Εσπερινό Λύκειο, Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ανάπτυξης και Επιχειρηματικότητας Κωνσταντίνος Καρπέτας στο 10ο Δημοτικό Σχολείο Πάτρας, Αντιπεριφερειάρχης Περιβάλλοντος και Ενέργειας Νικόλαος Μπαλαμπάνης στο Γυμνάσιο-Λύκειο Ευηνοχωρίου και στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Μεσολογγίου, Αντιπεριφερειάρχης Υποδομών και Δικτύων Γιάννης Λύτρας στο Δημοτικό Σχολείο Φυτειών και στο Λύκειο Κατούνας, Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών Παναγιώτης Μπράμος στο 1ο Γυμνάσιο Πύργου, Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης Κωνσταντίνος Μητρόπουλος στο Δημοτικό – Γυμνάσιο – Λύκειο Ανδρίτσαινας.

Βοηθός Περιφερειάρχη σε θέματα Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης : Αντώνης Χαροκόπος στο Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο – Λύκειο στην Ανθούπολη,
Βοηθός Περιφερειάρχη σε θέματα Άρσης Κοινωνικών Ανισοτήτων: Αναστασία Τογιοπούλου στο Γυμνάσιο Δεμενίκων.

Οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι:

ΠΕ Αιτωλοακαρνανίας: Απόστολος Ευθυμίου στο 2ο Δημοτικό Σχολείο και στο Λύκειο Νεοχωρίου, Πολυδεύκης Κοκκινοβασίλης στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Αγρινίου.

ΠΕ Αχαΐας: Σάκης Μαυρόγιαννης στο Δημοτικό Σχολείο Λάππα, Θεόδωρος Νασιώτης στο Γυμνάσιο-Λυκειο Καλαβρύτων.

ΠΕ Ηλείας: Παναγιώτης Πλατανιάς στο Ειδικό Σχολείο Σκουροχωρίου, Λάμπης Αριστειδόπουλος Δημοτικό –Γυμνάσιο -Λύκειο Βούρναγο και στο Ειδικό Σχολείο Σκουροχωρίου, Εύη Βεργοπούλου στο 2ο Λύκειο Αμαλιάδας.

*Φωτογραφία Αρχείου

Χορηγούμενη

EURO 2024

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button