Εκλογές

Άγγελος Χάγιος: «Ανταρσία είναι η λύση!»

po-antarsya-ekdilosi-dimadi1

Εκδήλωση με θέμα «υπάρχει άλλος   δρόμος  χωρίς   χρέος ,  μνημόνια, ευρώ   &   Ε.Ε.» πραγματοποίησε απόψε η ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α   και  η   «Αριστερή Παρέμβαση-  Αντικαπιταλιστική  Κίνηση  στη  Δυτική  Ελλάδα», στη πλατεία Δημάδη ,με κεντρικό ομιλητή τον Περιφερειακό Σύμβουλο Αττικής και υπ. Ευρωβουλευτή Άγγελο Χάγιο.

Τον κ. Χάγιο συνόδευαν ο κ. Γρηγόρης Σταθόπουλος, υπ. Περιφερειακός Σύμβουλος με την Αριστερή Παρέμβαση και ο κ. Πολυδεύκης Κοκκινοβασίλης, υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Αιτωλοακαρνανίας της παράταξης.

«Η επίθεσης κυβέρνησης, κεφαλαίου, Ε.Ε., ΔΝΤ που συνεχώς εντείνεται οδηγεί στην αύξηση με ταχύτατους ρυθμούς της φτώχειας και της ανεργίας, στην αύξηση της ανασφάλειας για το μέλλον και της μετανάστευσης και στην  όξυνση  των κοινωνικών ανισοτήτων», ανέφερε ο κ. Σταθόπουλος που άνοιξε την εκδήλωση. Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο επικεφαλής της παράταξης για της δημοτικές εκλογές «Ανυπότακτο Αγρίνιο» Στέλιος Μερμίγκης, ο οποίος και παραλλήλισε την ανυπακοή της Αντιγόνης του Σοφοκλή, στις εντολές του Κρέοντα, με την ανυπακοή «που πρέπει και οι πολίτες να δείξουν απέναντι στους νόμους που προάγουν την αδικία ,στις μέρες μας».po-antarsya-ekdilosi-dimadi6

Στην εκδήλωση ομιλία παρέθεσε και ο κ. Κοκκινοβασίλης,ο οποίος μίλησε στη θέση του περιφερειακού συμβούλου και  υποψηφίου περιφερειάρχη δυτικής Ελλάδος,κ. Δ. Δεσύλλα που δεν μπόρεσε τελικά να παρευρεθεί στη συγκέντρωση όπως αρχικά ήταν προγραμματισμένο, πριν πάρει τον λόγο ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής κ. Χάγιος: «Το πλεόνασμα είναι μια φούσκα χωρίς νόημα, από τη στιγμή που το δημόσιο χρωστάει στους δημόσιους υπαλλήλους, χρεωστάει δεδουλευμένα σε εργαζομένους οργανισμών που έκλεισαν ξαφνικά, χρωστά στον ΕΟΠΥΥ, έχει κλέψει τους θεσμοθετημένους πόρους των δήμων και των περιφερειών. Πολλά δισεκατομμύρια. Από αυτή τη «ληστεία» υποτίθεται ότι υπάρχει ένα πλεόνασμα το οποίο είναι για να γίνονται κουβέντες περί ανάπτυξης, μοιράζοντας από τα εκατομμύρια αυτές, 500ευρω σε αυτούς που δεν έχουν να βάλουν πετρέλαιο, που δεν μπορούν να αγοράσουν φάρμακα στους ασθενείς, στις μανάδες που δεν μπορούν να κάνουν εμβόλια στα παιδιά τους… Πάνω σε αυτή την κοινωνική καταστροφή, μιλάνε για πλεόνασμα», είπε μεταξύ άλλων ο ίδιος, ενώ σχολίασε ότι “και ο ΣΥΡΙΖΑ αφού δεν αμφισβητεί αυτή τη δημοσιονομική σταθερότητα, η ιδέα ότι θα καταργήσει το μνημόνιο, είναι χωρίς αντικείμενο”.

po-antarsya-ekdilosi-dimadi3

Η μόνη λύση, όπως εξήγησε ο κ. Χάγιος, είναι να γίνει ένας ξεσηκωμός, αφού μόνο έτσι έχουν επιτευχθεί οι αλλαγές απέναντι στην αδικία που κατά καιρούς βίωναν οι πολίτες: «Ότι καταφέραμε έγινε χάρη σε αγώνες, σε ξεσηκωμούς, σε εξεγέρσεις. Μια ανταρσία από τον λαό, αυτή είναι η λύση!»

po-antarsya-ekdilosi-dimadi2

po-antarsya-ekdilosi-dimadi4

po-antarsya-ekdilosi-dimadi5

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button