ΑυτοδιοίκησηΡοή Ειδήσεων

Αγ. Κότσαλος: «Νέα αρχή με ανοικτή και ειλικρινή σχέση με την κοινωνία»

Δήλωση του νέου επικεφαλής του συνδυασμού «Δήμος για τα παιδιά μας»

Nέος επικεφαλής του συνδυασμού “Δήμος για τα Παιδιά μας”, αναδείχθηκε ο κ. Αγαθάγγελος Κότσαλος , μετά απο ψηφοφορία των Συμβούλων της παράταξης που δημιούργησε ο πρώην δήμαρχος Νίκος Καραπάνος.

Η σχετική διαδικασία, προκάλεσε πάντως αναταράξεις στην παράταξη και «σημαδεύτηκε από δυο αποχωρήσεις Συμβούλων: Των κ. Δαουτίδη και Μπαλαμπάνη, που προέβησαν σε σχετικές δηλώσεις.


Ο κ. Κότσαλος, μετά την ανάδειξη του σε επικεφαλής της δημοτικής παράταξης της μείζονος αντιπολίτευσης στον δήμο Μεσολογγίου, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Ως νέος επικεφαλής της παράταξης “Δήμος για τα Παιδιά μας” θέλω καταρχάς να ευχαριστήσω τη συντριπτική πλειοψηφία των δημοτικών συμβούλων της παράταξής μας για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν, καθώς και όλα τα μέλη του συνδυασμού και τους δημότες που επικοινώνησαν μαζί μου για να εκδηλώσουν τη στήριξή τους στο πρόσωπό μου.

Παραμένω προσηλωμένος στην κεντρική ιδέα του συνδυασμού, στο να παλέψουμε δηλαδή για ένα ισχυρότερο και καλύτερο αναπτυξιακά αλλά και γενικά δήμο που θα δώσει ευκαιρίες στα παιδιά μας να μείνουν στον τόπο τους, να ανδρωθούν επαγγελματικά και να φτιάξουν τις δικές τους οικογένειες εδώ στον ευλογημένο τούτο τόπο.

Όποιες παρεκκλίσεις και από όποιους υπήρξαν στο παρελθόν από αυτή την κεντρική ιδέα δεν με εκφράζουν και δεν έχουν θέση στην προσπάθεια που θα κάνουμε ως μείζονα αντιπολίτευση του Δήμου, θέση στην οποία μας έταξε ο λαός του Δήμου μας και θεώρησα αδιανόητο να την απεμπολήσουμε, διαλύοντας την παράταξη . Αυτή τη θέση θα τιμήσουμε αναδεικνύοντας θέματα και θέτοντας πάντα προτάσεις με γνώμονα το καλό του δήμου μας.

Κλείνοντας να αναφέρω ότι σε όσους τοποθετήθηκαν για το αν θα είμαι επικεφαλής στις ερχόμενες εκλογές έχω να τους συστήσω να μην βιάζονται και να μην οδηγούνται σε συμπεράσματα “κατά το δοκούν“. Όλα στον καιρό τους, κύριοι.

Επίσης να πω για όσους συναδέλφους ανεξαρτητοποιούνται ότι αν το κάνουν για τον προηγούμενο επικεφαλής της παράταξής μας, μάλλον άργησαν. Αν το κάνουν για το νέο επικεφαλής μάλλον βιάστηκαν.

Σε κάθε περίπτωση η μεγάλη παράταξή μας είναι και παραμένει ανοικτή σε όλους όσους σέβονται τις ιδέες και τις αξίες μας, σε όλους όσους επιδιώκουν να συνθέσουν για το καλό του τόπου και όχι να αποσυνθέσουν για το δικό τους συμφέρον.

Καλή αρχή στο νέο μας ξεκίνημα σε όλα τα μέλη του συνδυασμού μας. Καλή αρχή στη νέα, ανοικτή και ειλικρινή σχέση μας με την κοινωνία».

Τοπική Διαφήμιση
papathanasiou tsalafouti Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button