Αθλητισμός

ΑΕΜ :Προτεραιότητα στα οργανωτικά

spo-aemΗ ΑΕ Μεσολογγίου πέρασε ένα αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα που ακροβατούσε διοικητικά, με αποτέλεσμα να μείνει πίσω. Τα όποια κενά στην οργάνωσή της αναμένεται να καλυφθούν τις επόμενες μέρες, αφού μετά την εκλογή νέου διοικητικού συμβουλίου το οποίο απαρτίζεται από παράγοντες που ήταν στην ομάδα τα προηγούμενα χρόνια (ο πρόεδρος Διονύσης Βισβίκης και πολλοί άλλοι), όπως και νέα πρόσωπα, οι εξελίξεις τρέχουν.

Πρώτη κίνηση του Δ.Σ. ήταν η συμφωνία με προπονητή που υλοποιήθηκε στις αρχές της εβδομάδας. Ο Βασίλης Ξανθόπουλος ανέλαβε να οδηγήσει με την εμπειρία και τις τεχνικές του γνώσεις την ΑΕΜ στο νέο πρωτάθλημα και από την επόμενη της συμφωνίας έπιασε δουλειά. Και αυτός και η διοίκηση.

Οι συζητήσεις με τους παίκτες που πανηγύρισαν με την ομάδα την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Δ’ Εθνικής στον 5ο όμιλο, μπήκαν σε ημερήσια διάταξη. Καθημερινά γίνονται επαφές με εκείνους που έχουν τις προϋποθέσεις να παραμείνουν και παρότι δεν έχουν γίνει επίσημες ανακοινώσεις, οι πληροφορίες είναι αισιόδοξες.

Αφού ξεκαθαρίσει ο βασικός κορμός της ομάδας, θα γίνουν οι μεταγραφικές κινήσεις που θα ισχυροποιήσουν την ΑΕΜ, δίνοντάς της τη δυνατότητα να δουλέψει για την υλοποίηση του κυρίαρχου στόχου της στη νέα σεζόν, την παραμονή στη Γ’ Εθνική όπου επιστρέφει μετά από πολλά χρόνια. Ήδη έγινε γνωστό ότι ο 18χρονος Γρηγόρης Διαμαντόπουλος, που ξεκίνησε από τον ΓΟΜ και έπαιξε στις ομάδες U17 του Ατρόμητου και U20 του Λεβαδειακού, επιστρέφει στο Μεσολόγγι για λογαριασμό της ΑΕΜ.

Όλα αυτά τα θέματα (ανανεώσεις και μεταγραφές) θα “τρέξουν” άμεσα, αφού προγραμματίζεται η έναρξη της προετοιμασίας για τις 5 Αυγούστου. Επιθυμία και του προπονητή και της διοίκησης, είναι να έχει από την αρχή ο Βασίλης Ξανθόπουλος το μεγαλύτερο ποσοστό του έμψυχου δυναμικού στη διάθεσή του.

Χρήστος Στούμπος

Εφημερίδα “Συνείδηση”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button