Όλα τα ΣπορΡοή Ειδήσεων

Ά ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας: Δεν δήλωσαν συμμετοχή τέσσερις ομάδες

Τέσσερις ομάδες δεν δήλωσαν συμμετοχή για το πρωτάθλημα της Ά ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας. Αναγέννηση Στάνου, Απόλλων Θέρμου, ΑΟ Ρηγανά και ΑΕ Ευηνοχωρίου.

Οι ομάδες υποβιβάζονται στην δεύτερη τη τάξει κατηγορία. Σε αυτή έχουν δικαίωμα να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι την Πέμπτη 18 Αυγούστου. Η Αναγέννηση Στάνου, επί παραδείγματι, έχει καιρό γνωστοποιήσει την πρόθεσή της αυτή.


Από εκεί και πέρα, Ηρακλής Αστακού, Ιδομενέας Εμπεσσού, ΑΟ Λυγιάς και ΑΕ Παλαιοπαναγιάς μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στην Ά κατηγορία μέχρι 17 Αυγούστου. Εφόσον μία εξ αυτών δε το πράξει, δικαίωμα αποκτά και η Δόξα Καινούργιου.

Η σχετική ανακοίνωση-ενημέρωση:

Από την Ε.Π.Σ. Αιτωλοακαρνανίας, ανακοινώνεται ότι, η Εκτελεστική Επιτροπή της Ενώσεως, κατά τη συνεδρίαση της 11/8/2022, πήρε τις πιο κάτω αποφάσεις:

Αφού έλαβε υπόψη της ότι η ημερομηνία δηλώσεων συμμετοχής για το πρωτάθλημα Α’ κατηγορίας 2022-2023, έληξε την 12η ώρα της 11 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2022 και στο οποίο πρωτάθλημα, δεν δήλωσαν συμμετοχή τα σωματεία ΑΟ ΡΗΓΑΝΑ, ΑΕ ΕΥΗΝΟΧΩΡΙΟΥ, ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΣΤΑΝΟΥ και ΑΠΟΛΛΩΝ ΘΕΡΜΟΥ 1957, ανακοινώνει ότι τα σωματεία αυτά υποβιβάζονται και εφόσον το επιθυμούν μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή, αποκλειστικά και μόνο, στο πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας περιόδου 2022-2023 (άρθρο 7 παραρτήματος 1 Κ.Α.Π.), μέχρι την ΠΕΜΠΤΗ 18 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2022 και ώρα 12:00.

Καλεί τα σωματεία τα οποία κατέλαβαν από την 4η έως και την 8η θέση στην τελική κατάταξη του πρωταθλήματος Β’ κατηγορίας, περιόδου 2021-2022, ήτοι με σειρά κατάταξης ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΣΤΑΚΟΥ, ΙΔΟΜΕΝΕΑΣ ΕΜΠΕΣΣΟΥ, ΑΟ ΛΥΓΙΑΣ, ΑΕ ΠΑΛΑΙΟΠΑΝΑΓΙΑΣ και ΔΟΞΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΥ, να δηλώσουν συμμετοχή στο πρωτάθλημα Α’ κατηγορίας μέχρι την ΤΕΤΑΡΤΗ 17 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2022 και ώρα 12:00, για την πλήρωση των κενών θέσεων (άρθρο 4 παρ. 8 Κ.Α.Π.).

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το σωματείο ΔΟΞΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΥ θα αποκτήσει δικαίωμα συμμετοχής στο πρωτάθλημα Α’ κατηγορίας, αν κάποιο από τα προηγούμενα επιλαχόντα σωματεία δεν δηλώσει συμμετοχή σε αυτό.

titormosnet.gr

Τοπική Διαφήμιση
Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button