ΠαναιτωλικοςΡοή Ειδήσεων

«Μπάσιμο» της οικογένειας Καμίνσκι για την εξαγορά της Κόρτραϊκ!

Την στιγμή που δεν έχει σημειωθεί κάποια εξέλιξη αναφορικά με την παραχώρηση των μετοχών του Παναιτωλικού, η οικογένεια Καμίνσκι βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές για την εξαγορά της βελγικής Κόρτραϊκ!

Στην Κόρτραϊκ αναμένονται σημαντικές εξελίξεις, καθώς ο πρόεδρος Ρόνι Βέρχελστ, ο γενικός διευθυντής Ματίας Λετέρμ, αλλά και ο προπονητής Μπερντ Στορκ αναμένεται σύντομα να αποτελέσουν παρελθόν από τον σύλλογο.

Ο ιδιόρρυθμος Μαλαισιανός ιδιοκτήτης της ομάδας, Βίνσεντ Ταν, ψάχνει για υποψήφιο αγοραστή κοστολογώντας τον βελγικό σύλλογο στα 18 εκατ. ευρώ. Ο Ταν, απέκτησε το πλειοψηφικό πακέτο μετοχών της Κόρτραϊκ το 2015 έναντι 5 εκατ. ευρώ, ενώ στην ιδιοκτησία του ανήκουν επίσης οι Σαράγεβο, Κάρντιφ και Λος Άντζελες FC.


Η «Het Nieuwsblad» αναφέρει πως ο Ταν δεν επιθυμεί να πουλήσει την Κόρτραϊκ στο κονσόρτσιουμ που ελέγχουν την Μπέρνλι ή την Μπόρνεμουθ κάτι με το οποίο αντιτίθεται ο γενικός διευθυντής Λετέρμ.

Οι αγγλικές ομάδες προσφέρουν περίπου 15 εκατ. ευρώ, ωστόσο ο Ταν διαπραγματεύεται με την οικογένεια Καμίνσκι θεωρώντας πως μπορούν να ικανοποιηθούν οι απαιτήσεις του, οι οποίες ξεπερνούν τα 18 εκατ. ευρώ!

Η πώληση της Κόρτραϊκ φαντάζει με μονόδρομο, καθώς ο 71χρονος μεγιστάνας έχει σταματήσει να επενδύει στον σύλλογο τα τελευταία χρόνια.

sdna.gr

Χορηγούμενη

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
aluxal web banner new logo Τοπική Διαφήμιση
pap tsalafouti cake 1000x563px Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button