Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Μακρυνεία: Μπήκε σε ξένο σπίτι «για να πάει στην τουαλέτα» – Οδηγήθηκε στο αυτόφωρο

Η γυναίκα κατηγορήθηκε για κλοπή αλλά καταδικάστηκε για διατάραξη οικιακής ειρήνης

Στο αυτόφωρο δικάστηκε την Πέμπτη (6/4) μια γυναίκα από χωριό της Μακρυνείας καθώς κατηγορήθηκε για κλοπή σε σπίτι ηλικιωμένης στην ίδια περιοχή.

Όπως κατέθεσε η ηλικιωμένη, η κατηγορούμενη πήγε στο σπίτι της για να της επιστρέψει κάποια χρήματα που είχε δανειστεί πριν από καιρό.


Η ηλικιωμένη της προσέφερε και καφέ και κάποια στιγμή βγήκαν μαζί από το σπίτι, ώστε η μεν γυναίκα να πάρει το λεωφορείο για το σπίτι της, η δε ηλικιωμένη να πάει να φροντίσει τα ζώα της που βρίσκονται λίγο πιο κάτω από το σπίτι. Όπως συνηθίζει έκρυψε το κλειδί της εξώπορτας σε ένα σημείο, όμως η επισκέπτριά της το είδε.

Έτσι, σύμφωνα πάντα με την ηλικιωμένη, η άλλη γυναίκα μπήκε ξανά στο σπίτι, όμως πιάστηκε σχεδόν στα πράσα, αφού έγινε αντιληπτή από έναν νεαρό γείτονα, ο οποίος ειδοποίησε την αστυνομία και την ηλικιωμένη γυναίκα που γύρισε και την βρήκε μέσα στο σπίτι να κρατάει στα χέρια της τα δανεικά που λίγο νωρίτερα της είχε επιστρέψει.

Διαβάστε Επίσης

Η κατηγορούμενη αρνήθηκε ότι είχε πάρει τα χρήματα, παραδέχθηκε όμως ότι μπήκε ξανά στο σπίτι με το κλειδί που είχε κρύψει η ηλικιωμένη, διότι ήθελε να πάει στην τουαλέτα. Παραδέχθηκε επίσης ότι ήταν λάθος της, να μπει στο σπίτι χωρίς την άδεια της ιδιοκτήτριας. Η πρόταση της Εισαγγελέως ήταν να κριθεί ένοχη για διατάραξη οικιακής ειρήνης, αφού δεν υπήρχε απόδειξη ότι πήρε τα χρήματα. Η ποινή που της επιβλήθηκε ήταν 3 μήνες φυλάκισης με αναστολή.

Πηγή: aixmi-news.gr

Χορηγούμενη

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
aluxal web banner new logo Τοπική Διαφήμιση
pap tsalafouti cake 1000x563px Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button