Όλα τα ΣπορΡοή Ειδήσεων

Στον τελικό κυπέλλου της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας μετά από 18 χρόνια ο Άρης Αιτωλικού

Θα αντιμετωπίσει τον Παναγρινιακό

Ο Άρης Αιτωλικού κοίταξε στα μάτια την ομάδα του Ναυπακτιακού Αστέρα, παρά το γεγονός ότι τις δύο ομάδες χωρίζει μία κατηγορία, κατάφερε να πάρει τη νίκη με σκόρ 1-0, και την πολυπόθητη πρόκριση στον τελικό του κυπέλλου ερασιτεχνών της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας, όπου θα αντιμετωπίσει την ομάδα του Παναγρινιακού επίσης ομάδα Γ’ Εθνικής.

Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 29 Μαρτίου το απόγευμα στο γήπεδο της Κατοχής, που χρησιμοποιεί ως προσωρινή έδρα, στο πλαίσιο της ημιτελικής φάσης του κυπέλλου ερασιτεχνών της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας περιόδου 2022-23.


Ο Παλιάτσας στο 5′ πάσαρε στο ύψος του πέναλτι στον Serhio Muca, ο οποίος με διαγώνιο πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1-0. Ήταν το γκολ που καθόρισε την έκβαση του αγώνα.

Ο Άρης Αιτωλικού είχε συμμετάσχει για τελευταία φορά σε τελικό κυπέλλου ερασιτεχνών της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας την περίοδο 2005-2006, ο τελικός διεξήχθη στο Δ.Α.Κ. Αγρινίου (Μ. Κούσης), είχε αντιμετωπίσει την ομάδα του Ακαρνανικού Φυτειών (ομάδα πάλι μεγαλύτερης κατηγορίας αγωνιζόταν τότε στην Δ’ Εθνική), και είχε ηττηθεί με σκορ 1-0.

Τελευταία κατάκτηση του τροπαίου για τον Άρη Αιτωλικού την περίοδο 1976-1977, ο τελικός διεξήχθη στο Εθνικό Στάδιο Μεσολογγίου και είχε αντιμετωπίσει την ομάδα του Α.Ο. Κατοχής, νικώντας με σκορ 1-0.

Διαιτητής: Καζανάς Σπύρος

Βοηθοί: Κουτρομάνος Χρήστος, Ζαχαράτος Παναγιώτης

Άρης Αιτωλικού: Μπότας Νίκος, Φούντας Δημήτρης, Κοντομήτσος Κώστας, Παλιάτσας Θανάσης, Ζαπάντης Θεόδωρος, Φράγκος Λάζαρος, Καβαλιέρης Νίκος, Διαμαντόπουλος Γρηγόρης, Πασπαλιάρης Σώζων, Φράγκος Αναστάσιος, Serhio Muca.

Αγωνίστηκαν ως αλλαγές οι :Πανόπουλος Κώστας, Αλμπάνης Γιώργος, Κάκκος Γιώργος.

Στην αποστολή ήταν και οι: Βασόπουλος Γρηγόρης, Πλαστήρας Κώστας, Τσερρίκου Μάριος, Γεωργούσης Φάνης, Καλογήρου Αποστόλης, Κοντός Γιάννης.

Ναυπακτιακός Αστέρας: Αναστασόπουλος, Μακρής, Μικές, Φειδαίος, (69′ Τσαχιρίδης), Αμπντέλ Σαλάμ, Βαννάς, (59′ Καραγιάννης), Αντωνιάδης, Καλόφωνος, Πανταζής, Πετράτος, Πρέμτος (46′ Τραγουλιάς).

Χορηγούμενη

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
aluxal web banner new logo Τοπική Διαφήμιση
tsiknas600x338 Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button