sliderΕθνικές Εκλογές 2023ΕκλογέςΡοή Ειδήσεων

Εθνικές εκλογές: Το ΚΚΕ παρουσίασε τους υποψηφίους του στην Αιτωλοακαρνανία (video, φωτο)

Το ΚΚΕ παρουσίασε τους υποψήφιους της Αιτωλοακαρνανίας για τις Εθνικές Εκλογές του 2023 σε πολιτική εκδήλωση το βράδυ της Τετάρτης, 8 Φεβρουαρίου, στο Αγρίνιο.

Η παρουσίαση έγινε στο κτίριο της Τράπεζας της Ελλάδος, όπου διεξάγονται οι συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου Αγρινίου.


Την συζήτηση άνοιξε ο γραμματέας της ΤΕ Πάνος Σταθελάκης, επισημαίνοντας, μεταξύ άλλων, ότι το ψηφοδέλτιο του κόμματος στο νομό, απαρτίζεται από πρωτοπόρους αγωνιστές, που στήριξαν και οργάνωσαν όλο το προηγούμενο διάστημα την πάλη των εργαζομένων και του λαού, απ’ όποιο θέση και αν βρέθηκαν.

Τόνισε, ότι «πρόκειται για υποψηφίους γνωστούς με τα μικρά τους ονόματα στα λαϊκά στρώματα και κάλεσε σε αποφασιστική ενίσχυση του ΚΚΕ και στο νομό, εκλέγοντας εκ νέου κομμουνιστή βουλευτή, ώστε με το κόμμα ακόμη πιο δυνατό, να ενισχυθεί η δύναμη των εργαζομένων και του λαού».

Κεντρικός ομιλητής, στη σύσκεψη-συζήτηση μπροστά στις εκλογικές μάχες του 2023 με θέμα: «Ισχυρό ΚΚΕ παντού!», ήταν ο Νίκος Παπαναστάσης, νυν βουλευτής και εκ νέου υποψήφιος με το ΚΚΕ.

kke (1)

Ο κ. Παπαναστάσης άσκησε κατά την ομιλία του σκληρή κριτική κατά της κυβέρνησης και της πολιτικής των κομμάτων εξουσίας.

«Σήμερα στο Αγρίνιο, και την Αιτωλοακαρνανία, κάτοικοι πλήττονται όπως όλος ο ελληνικός λαός από την αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης, με την ακρίβεια να τρώει το λαϊκό εισόδημα, στα είδη διατροφής, την ενέργεια, τα καύσιμα. Με τις επιπτώσεις να είναι βαρύτατες από την εμπλοκή της Ελλάδας στον πόλεμο της Ουκρανίας. Γιατί δεν είναι φραστική στήριξη, είναι στήριξη με πυρομαχικά, οπλικά συστήματα και στρατιωτικές δυνάμεις.

Σε άλλο σημείο της ομιλίας του, αναφορικά με τις επερχόμενες εκλογές, ο κ. Παπαναστάσης ανέφερε πως είναι ώρα οι άνθρωποι που προβληματίζονται να συμπορευτούν με το ΚΚΕ.

«Το ΚΚΕ απευθύνει κάλεσμα για συμμετοχή στο κίνημα, στην οργάνωση και τη δράση που θα βάλει εμπόδια και θα διεκδικεί και θα έχει κατακτήσεις και ανάσες ανακούφισης. Γιατί δεν θα σκοντάφτει στην παγίδα μιας δήθεν πολιτικής εναλλαγής στήριξης η ανοχής μιας αστικής κυβέρνησης, στο πλαίσιο του σάπιου διεφθαρμένου συστήματος που ζούμε.
Παλεύουμε να μην πέσει ο λαός στην παγίδα του δήθεν μικρότερου κακού, που κάθε φορά αποδεικνύεται χειρότερο. Ζητάμε από το λαό να κοιτάζει μπροστά να βάζει στόχο ριζικές αλλαγές και ανατροπές, αυτές που χρειάζεται ο τόπος», τόνισε ο κ. Παπαναστάσης.

Όπως ανακοινώθηκε πριν λίγο, οι υποψήφιοι είναι:

-Μάκης Αραβανής: Επιμελητής Β’ του ΕΣΥ, παθολόγος στο Νοσοκομείο Αγρινίου, μέλος του ΓΣ της ΟΕΝΓΕ και του Ιατρικού Συλλόγου Αιτωλοακαρνανίας, πρόεδρος της Ένωσης Νοσοκομειακών Ιατρών του νομού.

-Σοφία Καζαρίδη-Πάτουλα: Εργάτρια, γραμματέας του Συνδικάτου Ιματισμού Αιτωλοακαρνανίας.

-Σπύρος Κοτοπούλης: Αγρότης, πρόεδρος της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Αιτωλοακαρνανίας.

-Αθηνά Κουτρούμπα: Καθηγήτρια φυσικής, πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων στην Ιδιωτική Εκπαίδευση.

-Ειρήνη Κωνσταντακοπούλου: Συνταξιούχος εκπαιδευτικός, Δημοτική Σύμβουλος Αμφιλοχίας με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

-Σούλα Μπούρα: Εργάτρια, πρόεδρος του Συνδικάτου Ιματισμού Αιτωλοακαρνανίας.

-Βασίλης Νικάκης: Πρώην Διεθνής διαιτητής, γραμματέας του Σωματείου Συνταξιούχων ΟΑΕΕ Αγρινίου.

-Νίκος Παπαναστάσης: Αντισυνταγματάρχης ε.α., βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ.

-Κώστας Σιέττος: Καθηγητής εφαρμοσμένων μαθηματικών στο Πανεπιστήμιο της Νάπολης της Ιταλίας.

kke (1)

kke (2)

kke (3)

kke (4)

kke (5)

kke (6)

kke (7)

kke (8)

kke (11)

kke (12)

Χορηγούμενη

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
aluxal web banner new logo Τοπική Διαφήμιση
pap tsalafouti cake 1000x563px Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button