ΑυτοδιοίκησηΠροτεινόμεναΡοή Ειδήσεων

Δημοτικές Εκλογές 2023: Καλεί σε διακήρυξη-σύσταση επιτροπής εκλογικού αγώνα ο Δημ. Τραπεζιώτης

Χωρίς να περιμένει τις αποφάσεις που θα λάβει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, σχετικά με το πρόσωπο που θα ηγηθεί της αυτοδιοικητικής προσπάθειας στον δήμο Αγρινίου από τον χώρο της κεντροαριστεράς, ο πρώην δήμαρχος Θεστιέων Δημήτρης Τραπεζιώτης, αναλαμβάνει πρωτοβουλία καθόδου με «όχημα» το «Δίκτυο Ενεργών Πολιτών».

Ο κ. Τραπεζιώτης αν και συμμετείχε στις εσωκομματικές διαδικασίες και εμφανίζονταν υπέρ της συναίνεσης και της εξεύρεσης κοινού υποψηφίου, φαίνεται πως διαχωρίζει τελικά την θέση του και τραβά το δρόμο του, με την δημιουργία παράταξης με τον τίτλο «Υπερκομματική Αυτοδιοίκηση για το Αγρίνιο του μέλλοντος μας».


Η ενέργεια αυτή του τέως δημάρχου, να διαχωρίσει δηλαδή τη θέση του, δεν αποκλείεται να σχετίζεται και με την «αίσθηση» που υπάρχει απο τις έως τώρα εσωκομματικές συναντήσεις, ότι δηλαδή η υποψηφιότητα προσκρούει σε σοβαρές αντιρρήσεις στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ αλλά και ευρύτερα στον χώρο της κεντροαριστεράς.

Έτσι, αποφάσισε να εμφανιστεί «υπερκομματικός», προκαταλαμβάνοντας ενδεχομένως τις όποιες αποφάσεις. Απο το ύφος πάντως της σχετικής πρόσκλησης συμπεραίνεται πως έχουν γίνει κι άλλες αντίστοιχες συναντήσεις το προηγούμενο διάστημα.

Μάλιστα, καλεί σε συνάντηση την Τέταρτη 16 Νοεμβρίου σε αίθουσα στην Χ. Τρικούπη, όπου εδρεύει ο σύλλογος ενεργών πολιτών Act Now. Εκεί, όπως αναφέρεται στην σχετική πρόσκληση θα παρουσιαστεί η διακήρυξη της αυτοδιοικητικής κίνησης της οποίας φέρεται να ηγείται, ενώ θα συσταθεί και Επιτροπή Εκλογικού Αγώνα.

Όλα αυτά μάλιστα που την ίδια ώρα και συγκεκριμένα αύριο Τετάρτη 16 Νοεμβρίου, στις 6,00 μμ θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακή συνεδρίαση της Νομαρχιακής του ΣΥΡΙΖΑ με τα συντονιστικά των τοπικών οργανώσεων και τους εκλεγμένους στα Δημοτικά Συμβούλια με θέμα την απόφαση της ΚΕ για την πολιτική στρατηγική και εκλογική τακτική στις αυτοδιοικητικές εκλογές.

Πληροφορίες αναφέρουν πως η πρωτοβουλία του κ. Τραπεζιώτη και η συνάντηση που έχει διαρρεύσει, προσκρούει ήδη σε αντιδράσεις στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ.

trapeziotis prosklisi1

trapeziotis prosklisi2

Χορηγούμενη

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
aluxal web banner new logo Τοπική Διαφήμιση
tsiknas600x338 Τοπική Διαφήμιση

Ένα Σχόλιο

  1. Ως τέως δήμαρχο θεστιεων τον θυμούνται πολύ καλά για τα ” έργα του” οι Καινουριωτης. Δε μιλούν για σχοινί στο σπίτι του κρεμασμένου κ.Τραπεζιωτη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button