Όλα τα ΣπορΡοή Ειδήσεων

Αναβολή δύο εβδομάδων στα πρωταθλήματα της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας

Αναβολή δύο εβδομάδων στα πρωταθλήματα της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας αποφάσισε η διοργανώτρια αρχή λόγω της έξαρσης του κορωνοϊού.

Όλες οι αγωνιστικές υποχρεώσεις μετατίθενται για δύο εβδομάδες. Το ίδιο ισχύει και για τα φιλικά.


Η απόφαση ελήφθη μετά από αξιολόγηση των τελευταίων δεδομένων της κατάστασης της πανδημίας στην περιοχή. Σημαντικό ρόλο έπαιξαν και τα πολλά κρούσματα που διαπιστώθηκαν σε πολλά σωματεία.

Τονίζεται στη σχετική ενημέρωση:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ αποφάσισε τη μετάθεση των επίσημων αγωνιστικών δραστηριοτήτων όλων των πρωταθλημάτων (Α’ – Β’ – Γ’ κατηγορία, Κ-14 και Κ-16) κατά δύο εβδομάδες προκειμένου να διαφυλαχθεί η υγεία και η ασφάλεια όλων.

Πιο συγκεκριμένα η αγωνιστική του Σαββατοκύριακου 8-9/1/2022 μετατίθεται για το Σαββατοκύριακο 22-23/1/2022.

Το ίδιο ισχύει και για τις φιλικές αναμετρήσεις.

Σε ό,τι αφορά τις προπονήσεις συνιστάται σε όλα τα Σωματεία η πιστή τήρηση του Υγειονομικού πρωτοκόλλου και η διαρκής παρακολούθηση των αλλαγών σε αυτό.

Για κάθε διευκρίνιση, πληροφορία ή αλλαγή θα είμαστε σε διαρκή επικοινωνία και ενημέρωση, παρακολουθώντας και αξιολογώντας συνεχώς την κατάσταση.

Ζητάμε την υπευθυνότητα και την ειλικρινή προσπάθεια όλων, για την προστασία και ασφάλειά μας, προκειμένου η επιστροφή στην πλήρη αγωνιστική δραστηριότητα να γίνει το συντομότερο δυνατόν».

Χορηγούμενη

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
aluxal web banner new logo Τοπική Διαφήμιση
tsiknas600x338 Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button