Γεγονότα

Η εορτή των Θεοφανείων στο Αγρίνιο (φωτο & video)

theofania-agrinio-24Mε τη δέουσα εκκλησιαστική λαμπρότητα τιμάται σήμερα Σάββατο 6 Ιανουαρίου 2018 η Εορτή των Θεοφανείων στον Ιερό Ναό Αγίου Χριστοφόρου.

Μετά τη θεία λειτουργία, σχηματίστηκε  πομπή στον περίβολο του ναού, η οποία και κατευθύνθηκε στη δεξαμενή του Παλαιού Αγίου Χριστοφόρου, όπου θα γίνει η κατάδυση του Τιμίου Σταυρού.
Τιμές αποδίδει η Φιλαρμονική του Δήμου Αγρινίου.


Στο μήνυμα της σημερινής ημέρας αναφέρθηκε με δηλώσεις του ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Βασίλης Φωτάκης  «Τα Θεοφάνεια αποτελούν μία από τις μεγαλύτερες και λαμπρότερες εορτές της Χριστιανοσύνης. Αυτή την κορυφαία ημέρα για την Ορθοδοξία, ας φωτισθεί ο νους μας και ας αγιασθεί η καρδιά μας. Να ευχηθούμε σε όλους τους Αγρινιώτες το 2018 να είναι μια χρονιά με ειρήνη, αγάπη και δημιουργικότητα και όλοι μαζί, η Δημοτική Αρχή και οι πολίτες, να μπορέσουμε να προχωρήσουμε το Αγρίνιο ένα βήμα μπροστά».

Agriniowebradio.gr: Ενημέρωση και μουσική όπως θα ήθελες ν΄ακούς

ekklisia-theofaneia-2018 (2) ekklisia-theofaneia-2018 (1)
theofania-agrinio-1 theofania-agrinio-2 theofania-agrinio-3 theofania-agrinio-4 theofania-agrinio-5 theofania-agrinio-6 theofania-agrinio-7 theofania-agrinio-8 theofania-agrinio-9 theofania-agrinio-10 theofania-agrinio-11 theofania-agrinio-12

theofania-agrinio-14 theofania-agrinio-15

theofania-agrinio-16 theofania-agrinio-17 theofania-agrinio-18 theofania-agrinio-19 theofania-agrinio-20 theofania-agrinio-21

theofania-agrinio-22 theofania-agrinio-23 theofania-agrinio-24 theofania-agrinio-25

Χορηγούμενη

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
aluxal web banner new logo Τοπική Διαφήμιση
pap tsalafouti cake 1000x563px Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button