Lifestyle & PeopleΡοή Ειδήσεων

Το δυνατό μήνυμα της Ιωάννας Παλιοσπύρου για την Παγκόσμια Ημέρα ΑμεΑ (video)

«Αυτήν την ημέρα πλέον, γιορτάζω κι εγώ...»

Στο Παρίσι βρίσκεται αυτές τις μέρες η Ιωάννα έχοντας στο πλευρό την Αννίτα Ναθαναήλ, για εξειδικευμένη θεραπεία.

Πρόκειται για Κέντρο υδροθεραπείας, μια μονάδα την οποία θα επισκέπτεται μια φορά το εξάμηνο ώστε να τις παράσχεται θεραπεία για την επαναφορά του δέρματός της.


Ανήρτησε ήδη φωτογραφίες της στο facebook, ενώ μόλις πριν λίγες μέρες μίλησε σε εκδήλωση για την παγκόσμια ημέρα Ατόμων με Αναπηρία, όπου έστειλε το δικό της, ηχηρό μήνυμα

Όπως είπε, αυτήν την ημέρα πλέον, γιορτάζει και η ίδια και το μήνυμα που πέρασε είναι πως τα άτομα με αναπηρία θα πρέπει να αντιληφθούν πως δεν υπάρχει κάτι που να μην μπορούν να κάνουν.

«Εγώ προσωπικά, θα πρέπει να βρίσκω έναν διαφορετικό τρόπο για να κάνω κάποια πράγματα. Όμως πρέπει όλοι να καταλάβουμε πως πως τέτοια ακόμα, έχουμε ισα δικαιώματα παντού: Στη ζωή, στη δουλειά, στην μόρφωση, στην αγάπη, στο σεξ.

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε ακόμη σε όσους την στήριξαν σε αυτή τη μεγάλη δοκιμασία που περνά. Αν δεν υπήρχαν όπως είπε αυτοί οι άνθρωποι που της έδωσαν ελπίδα, σήμερα θα ήταν κρυμμένη σε ένα σκοτεινό δωμάτιο, φοβισμένη. Με αυτήν την βοήθεια όμως, άλλαξε πορεία στη ζωή της…

Χορηγούμενη

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
aluxal web banner new logo Τοπική Διαφήμιση
pap tsalafouti cake 1000x563px Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button