ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Πυροβολισμοί στην Κηφισιά: Νεκρός ο ένας υπάλληλος εταιρείας φυσικού αερίου

Σε τραγωδία εξελίσσεται το περιστατικό με τους πυροβολισμούς στην Κηφισιά σε δυο υπαλλήλους εταιρείας φυσικού αερίου καθώς ο ένας έχασε τη ζωή του.

Ο άτυχος άνδρας γεννημένος το 1978 είχε δεχθεί σφαίρες στην κοιλιακή χώρα και είχε μεταφερθεί στο ΚΑΤ όμως δεν τα κατάφερε. Ο δεύτερος υπάλληλος νοσηλεύεται και αυτός στο νοσοκομείο με τραύματα στην πλάτη.


Οι δυο υπάλληλοι δέχθηκαν επίθεση από έναν άγνωστο άνδρα στην Κηφισιά και συγκεκριμένα σε περιοχή στη Νέα Ερυθραία. Ο δράστης έμενε σε κοντινή απόσταση από το σημείο που βρίσκονται οι δυο υπάλληλοι πήρε το όπλο του, περπάτησε περίπου 30 με 40 μέτρα και πυροβόλησε τουλάχιστον 5 φορές τους άτυχους άνδρες.

Στη συνέχεια επέστρεψε στο σπίτι του για να ξαναγεμίσει και να πυροβολήσει ξανά. Την ώρα που επέστρεφε στους δυο άνδρες έφτασε η αστυνομία και άρχισε να τρέχει προς το σπίτι του, αφήνοντας το πιστόλι στην πυλωτή. Οι άνδρες της αστυνομίας προχώρησαν στη σύλληψή του.

Ο δράστης είναι περίπου 40 ετών και σύμφωνα με πληροφορίες φώναζε «μου έχεις κάνει μάγια» και βρισκόταν σε πολύ περίεργη κατάσταση. Μάλιστα όπως λένε οι γείτονες η συμπεριφορά του ήτα γενικά προβληματική και είχε δημιουργήσει αρκετές φορές προβλήματα στη γειτονιά.

newsit.gr

Χορηγούμενη

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
aluxal web banner new logo Τοπική Διαφήμιση
pap tsalafouti cake 1000x563px Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button