Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Αστακός: Στο απροχώρητο η κατάσταση με τις φόλες- Δίνεται αμοιβή 10.000 ευρώ για πληροφορίες

Συγκλονίζει το βίντεο με σκυλάκι που «φολιάστηκε»

Άλλο ένα περιστατικό προστίθεται στις πολλές, ομολογούμενως, δηλητηριάσεις ζώων  που παρατηρούνται στον Αστακό από τις φόλες που βάζουν ασυνείδητοι στα ζώα της περιοχής.

Αυτή την φορά το σκυλάκι «Χάτσι», δηλητηριάστηκε από φόλα και όσο και αν προσπάθησαν να το σώσουν δυστυχώς δεν τα κατάφεραν.


Σε ανάρτησή του στο Facebook μάλιστα, ο Αλέξανδρος Μακρής, δημοσιεύει ένα συγκλονιστικό βίντεο με το σκυλάκι, ζητώντας πληροφορίες και προσφέροντας αμοιβή 10 χιλιάδων ευρώ.

Η ανάρτηση αναφέρει:

«Ξεκινώ την ανάρτησή μου αυτή ζητώντας συγγνώμη για τις εικόνες που ακολουθούν, καθώς βλέπουν και μικρά παιδιά, αλλά η κατάσταση έχει φτάσει πλέον στο απροχώρητο. Εδώ και πολλές μέρες έχουν τοποθετηθεί φόλες σε σημεία στον Αστακό, οι οποίες έχουν σκοτώσει πολλά σκυλάκια. Μέσα σε αυτά βρίσκεται και ο Χάτσι, ο οποίος ήταν αγαπητή φιγούρα και γνωστός σε όλους μας! Βλέποντας και το σημερινό περιστατικό, ειλικρινά λυπάμαι που είμαι Αστακιώτης και είμαι μέσα σε άτομα τα οποία φτάνουν να κάνουν τέτοιες απάνθρωπες πράξεις! θα παρακαλούσα, όποιος έχει δει κάποιο περιστάτικο ή έχει στην κατοχή του φωτογραφικό ή βιντεοσκοπημένο υλικό από τη δράση των «ανθρώπων» αυτών (αν μπορούν να λέγονται έτσι), να επικοινωνήσει μαζί μου. Δίνεται χρηματική αμοιβή 10.000 ΕΥΡΩ».

Χορηγούμενη

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
aluxal web banner new logo Τοπική Διαφήμιση
pap tsalafouti cake 1000x563px Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button