Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Εορτές Εξόδου: Η διήμερη κράτηση του μαέστρου Δ. Μανωλάτου «σκίασε» τις επετειακές εκδηλώσεις

Το Μεσολόγγι για ακόμη μια χρόνια τίμησε την επέτειο της ηρωικής Εξόδου έτσι όπως η παράδοση χρόνων επιβάλει, «προσαρμοσμένη» όμως στην COVID-19.

Μια απόδοση τιμής που «σκιάστηκε» από τη διήμερη κράτηση, στο Α.Τ. Μεσολογγίου του μαέστρου της Φιλαρμονικής «Ιωσήφ Ρωγών» Δημήτρη Μανωλάτου, με την κατηγορία ότι οργάνωσε «συνάθροιση» στην κεντρική πλατεία του Μεσολογγίου το απόγευμα της Παρασκευής.


«Συνάθροιση» στην οποία, προβλήθηκε η επετειακή ταινία που έφτιαξε η μπάντα και στην οποία «συνάθροιση» απηύθυναν χαιρετισμό δια μικροφώνου ο δήμαρχος Μεσολογγίου, Κώστας Λύρος και ο αντιπεριφερειάρχης, Ανδρέας Φίλιας.

Δηλαδή, η «συνάθροιση» αυτή αποτελούσε έμμεσα και εκδήλωση του δήμου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου και της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

Ο Δημήτρης Μανωλάτος δεν δίστασε να αναλάβει αυτός το βάρος της ευθύνης για την παραβίαση των μέτρων περιορισμού της COVID-19.

Μια ανάληψη ευθύνης που ανέδειξε αφενός την «ελαφρότητα» που αντιμετωπίζουν την COVID-19 θεσμικοί παράγοντες και αφετέρου τον προβληματικό τρόπο απονομής δικαιοσύνης.

Τελικά, ο Δημήτρης Μανωλάτος οδηγήθηκε σήμερα στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Μεσολογγίου, όπου η έδρα αποφάσισε να εκδικαστεί η υπόθεση την Τρίτη και να αφεθεί ελεύθερος…

Πηγή: messolonghinews.gr

Χορηγούμενη

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
aluxal web banner new logo Τοπική Διαφήμιση
tsiknas600x338 Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button