ΓεγονόταΡοή Ειδήσεων

Κινητοποίηση στο Αγρίνιο για την βοήθεια οικογένειας με παιδί που αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας

Κινητοποίηση στο Αγρίνιο από εκπαιδευτικούς για την οικονομική στήριξη οικογένειας της οποίας το παιδί αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. Αγρινίου-Θέρμου «Κοσμάς ο Αιτωλός» με ανακοίνωση που κοινοποιήθηκε και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αναφέρει πως πριν λίγο καιρό, γιος συναδέλφου διαγνώστηκε με σπάνια κι επιθετική μορφή καρκίνου.


Οι γιατροί είναι αισιόδοξοι, όμως τα έξοδα του χειρουργείου και γενικότερα της θεραπείας είναι εξαιρετικά μεγάλα.

Για τον λόγο αυτό, το Δ.Σ. του Συλλόγου ανέλαβε την πρωτοβουλία να συγκεντρώσει ένα χρηματικό ποσό από τα σχολεία των δήμων Αγρινίου και Θέρμου, ώστε να βοηθήσει την οικογένεια να ανταπεξέλθει οικονομικά.

“Στο πλαίσιο αυτό, καλούμε όλους τους συναδέλφους, που δύνανται, να συνδράμουν σε αυτή την προσπάθεια” αναφέρει ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. Αγρινίου-Θέρμου.

H ανακοίνωση αναφέρει ακόμη τα εξής:

“Παρακαλούμε θερμά το όποιο χρηματικό ποσό συγκεντρωθεί σε κάθε σχολική μονάδα να παραδοθεί από τον Δ/ντή ή τον Προϊστάμενο του σχολείου στον Πρόεδρο ή στον Γενικό Γραμματέα του Συλλόγου.

Γνωρίζουμε πως η περίοδος που διανύουμε είναι δύσκολη οικονομικά για τους περισσότερους, όμως -όπως αποδείχθηκε και σε παρόμοιες περιπτώσεις στο παρελθόν- και η ελάχιστη συνδρομή του καθενός μας μπορεί να αποτελέσει μεγάλη οικονομική βοήθεια για την άτυχη οικογένεια”.

Χορηγούμενη

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
aluxal web banner new logo Τοπική Διαφήμιση
pap tsalafouti cake 1000x563px Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button