ΔιεθνήΡοή Ειδήσεων

Θλίψη στην Ιταλία : Ξεπέρασε σε θανάτους την Κίνα

Συνολικά, η Ιταλία έχει καταγράψει 41.035 κρούσματα

Ο αριθμός των ανθρώπων που έχουν πεθάνει από κοροναϊό στην Ιταλία έχει πλέον ξεπεράσει τον αριθμό των ανθρώπων που πέθαναν στην Κίνα, όπου προέκυψε η ασθένεια, σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσιεύθηκαν την Πέμπτη.

Ο αριθμός των νεκρών στην Ιταλία κατά τις τελευταίες 24 ώρες αυξήθηκε κατά 427 σε 3.405.
Συνολικά, η Ιταλία έχει καταγράψει 41.035 κρούσματα, περισσότερες από τις μισές θετικές περιπτώσεις παγκοσμίως, σύμφωνα με το fox news.


Το σύστημα υγειονομικής περίθαλψης της Ιταλίας έχει κατακλυστεί από τα χιλιάδες κρούσματα κοροναϊού και την Πέμπτη μια ομάδα επισκεπτών του Κινεζικού Ερυθρού Σταυρού επέκρινε ακόμη και την αποτυχία των Ιταλών να κάνουν πλήρη απομόνωση.

Η Ιταλία έφθασε στο ζοφερό ορόσημο την ίδια μέρα που η Wuhan, η κινεζική πόλη όπου πρωτοεμφανίστηκε ο κοροναϊός πριν από τρεις μήνες, δεν κατέγραψε νέες μολύνσεις.

Οι υγειονομικές αρχές ανέφεραν διάφορους λόγους για τον υψηλό φόρο θανάτων στην Ιταλία, βασικό μεταξύ των οποίων είναι ο μεγάλος πληθυσμός ηλικιωμένων, οι οποίοι είναι ιδιαίτερα ευαίσθητοι σε σοβαρές επιπλοκές από τον ιό, αν και σοβαρές περιπτώσεις έχουν παρατηρηθεί και σε νεότερους ασθενείς.

Η Ιταλία έχει τον δεύτερο μεγαλύτερο πληθυσμό στον κόσμο και η μεγάλη πλειοψηφία των νεκρών – 87% – ήταν πάνω από 70 ετών.

Χορηγούμενη

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Πηγή
foxnews
aluxal web banner new logo Τοπική Διαφήμιση
tsiknas600x338 Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button