sliderΠαναιτωλικοςΡοή Ειδήσεων

Χάβος: “Έπρεπε να τελειώσουμε τις φάσεις” – Γκαγιέκο: “Πολύ σημαντικός για μας ο βαθμός” (video)

Δείτε τι δήλωσαν οι προπονητές στην συνέντευξη τύπου του Παναιτωλικός – Βόλος για την 23η αγωνιστική της Super League, που έληξε ισόπαλο (1-1).

 

“Οι καλύτερες ομάδες που έχω δει είναι ο ΠΑΟΚ και ο Παναιτωλικός” δήλωσε στην συνέντευξη τύπου ο προπονητής του Βόλου ενώ στάθηκε στο πόσο σημαντικό είναι ο βαθμός για την ομάδα της Θεσσαλίας.


Αναλυτικά οι δηλώσεις Γκαγιέκο:

“Αυτή την εβδομάδα μιλούσα στους παίκτες για το πόσο μου αρέσει ο Παναιτωλικός, από όσο είδα από την ώρα που ήρθα πιστεύω ότι οι καλύτερες ομάδες που έχω δει είναι ο ΠΑΟΚ και ο Παναιτωλικός ως προς το παιχνίδι που παίζουν. Το πρώτο ημίχρονο ξεκίνησε νευρικά, ο Παναιτωλικός το κατάλαβε αυτό και έκανε 3-4 ευκαιρίες. Άξιζε το γκολ.

Στην επανάληψη, αλλάξαμε τον τρόπο παιχνιδιού μας. Μετά το πέναλτι χάσαμε λίγο τη συγκέντρωσή μας, αλλά τελικά με την αλλαγή του συστήματος, βάζοντας τον Μπαλογιάννη και το Λύρατζη σε 4-1-4-1. Οι παίκτες το πίστεψαν και σκόραραν.

Ο Παναιτωλικός είναι μία ομάδα που μου αρέσει να βλέπω. Πήραμε το βαθμό με δυσκολία και είμαστε χαρούμενοι γιατί ο πόντος αυτός ήταν πολύ σημαντικός για μας. Πρέπει, παρόλα αυτά, να βελτιώσουμε πολλά πράγματα ακόμη”.

 

 

“Έχω την εντύπωση, επειδή δεν γίνεται να εξηγηθεί αλλιώς, ότι υπάρχει φόβος. Στον υπόλοιπο αγώνα δεν αντιμετωπίσαμε πρόβλημα με τα στατικά” σημείωσε στην συνέντευξη τύπου ο προπονητής του Παναιτωλικού ενώ ανέφερε πως η ομάδα του Αγρινίου θα συνεχίσει την προσπάθεια για την παραμονή στην κατηγορία.

Αναλυτικά οι δηλώσεις Χάβου:

Ξέραμε ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε μία καλή ομάδα που προσπαθεί να παίξει από πίσω με σύστημα 3-5-2. Μέχρι το 15′ είχαμε κερδίσει 6 κόρνερ. Ο Βόλος πήρε μέτρα στο γήπεδο, δίχως να γίνει απειλητικός. Πήραμε προβάδισμα σε καίριο σημείο του παιχνιδιού. Όταν είχαμε μπάλα έπρεπε να έχουμε τις γραμμές μας πιο κοντά. Βελτιώθηκε αυτό, βγήκαμε και από τα πλάγια και από τον άξονα. Έπρεπε να τελειώσουμε το παιχνίδι, δεν το κάναμε και ήρθε πάλι στατική φάση στις καθυστερήσεις για να ισοφαριστούμε.

Έχω την εντύπωση, επειδή δεν γίνεται να εξηγηθεί αλλιώς, ότι υπάρχει φόβος. Στον υπόλοιπο αγώνα δεν αντιμετωπίσαμε πρόβλημα με τα στατικά. Παίζοντας τέτοιο ποδόσφαιρο έπρεπε ο Παναιτωλικός να είναι πάρα πολύ ψηλά στη βαθμολογία. Συνεχίζουμε την προσπάθεια, δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι διαφορετικό. Έχει ακόμη αγώνες, δεν μπορώ να έχω παράπονα από την παρουσία των παικτών. Ευχαριστώ τον κόσμο για την παρουσία του.

Για τη διακοπή του αγώνα στα τελευταία λεπτά

Ο Βόλος έπαιξε πολύ καλό ποδόσφαιρο, ωστόσο για να έχει σήμερα αυτή την εικόνα κάποιος δεν τον άφησε. Αναφορικά με τη διακοπή, με αποβολές και κάρτες, οι παίκτες μοιραία χάνουν τη συγκέντρωσή τους. Δουλέψαμε πολύ στα αμυντικά στημένα και σύμπτωση που επαναλαμβάνεται παύει να είναι σύμπτωση. Υπάρχει φοβία και κάθε φορά είναι διαφορετικοί παίκτες. Φοβερό το φαινόμενο αυτό.

Για τη διαιτησία και το γεγονός παίχτηκαν 2′ καθυστερήσεων

Οι προπονητές απαγορεύεται να μιλάμε για τη διαιτησία. Δυστυχώς δεν μπορώ να μιλήσω και καλύτερα, γιατί αν μιλούσα θα έλεγα πολλά. Ο Παναιτωλικός ποτέ δε ζήτησε την εύνοια κανενός, 50-50 θέλει να τον παίζουν. Είμαστε η πιο καθαρή ομάδα στο πρωτάθλημα.

Για το τι τον προβληματίζει περισσότερο

Έπρεπε να τελειώσουμε τις φάσεις. Με τόσους ποιοτικούς παίκτες φτάνεις με αξιώσεις στην αντίπαλη περιοχή, κάνεις το δύσκολο εύκολο και το πιο εύκολο δεν το κάνεις. Είναι η τελική πάσα; Η χαλαρότητα; Δεν μπορώ να το εξηγήσω αλλιώς.

 

Χορηγούμενη

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
aluxal web banner new logo Τοπική Διαφήμιση
pap tsalafouti cake 1000x563px Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button