Παναιτωλικος

Σόου Μπρέσκα και… καρέ!

pan-panai-olimp-bolou49Στο Βόλο, ο τοπικός Ολυμπιακός δεν είχε κανένα πρόβλημα απέναντι στον Ηρακλή, τον οποίο συνέτριψε με 4-0. Πρωταγωνιστής ο Μάριο Μπρέσκα, που «σέρβιρε» το γκολ στον Σολάκη στο 17′, κέρδισε το πέναλτι από το οποίο προήλθε το 2-0 από τον Καπετάνο στο 35′ και πέτυχε στη συνέχεια και ο ίδιος δύο γκολ στο 66′ και στο 82′.

Στη λήξη του αγώνα ο Γόγολος «ζήτησε» και πήρε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα γιαν α αποβληθεί και να χάσει μόνο ένα παιχνίδι και όχι δύο.


Ετσι οι Βολιώτες διατηρήθηκαν στο -3 από τον πρωτοπόρο Παναιτωλικό, τον οποίο υποδέχονται την τελευταία αγωνιστική στο σούπερ-ντέρμπι, ενώ ενδιάμεσα παίζουν με τη Νίκη Βόλου.

Ολυμπιακός Βόλου (Γιώργος Βαζάκας): Γκίτκος, Πινδώνης, Κατσιαρός (38′ Γουσούλης), Γκότοβος, Γόγολος, Τσιάτσιος, Μπολάτι, Καπετάνος, Μπρέσκα (83′ Ναντάγια), Σολάκης (72′ Ανιέτε), Γενγκά.

Ηρακλής (Σίνισα Γκόγκιτς): Χουάντερσον, Χ. Παληγεώργος, Λόπεθ, Νατσούρας, Βαγγελόπουλος (51′ λ.τ Σαράφογλου), Σαββίδης, Φερνάντεζ, Στεφανίδης, Ισαάκ (70′ Νατσιόπουλος), Σουλίδης (40′ Κιρόφσκι), Σιατραβάνης.

Χορηγούμενη

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
aluxal web banner new logo Τοπική Διαφήμιση
pap tsalafouti cake 1000x563px Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button