Παναιτωλικος

Με τα φρένα σπασμένα (video)

Ρεκόρ φετινής χρονιάς σε συνεχόμενες νίκες έκανε ο Παναιτωλικός με την επιτυχία του 2-0 επί της Δόξας Δράμας

Οι γηπεδούχοι συνέχισαν τις πολύ καλές τελευταίες τουςεμφανίσεις και παρά τον βαρύ αγωνιστικό χώρο, εξαιτίας της συνεχόμενης βροχής , απέδωσαν κατά διαστήματα πολύ καλό ποδόσφαιρο. Ο Παναιτωλικός με το πιο γρήγορο γκολ στο φετινό πρωτάθλημα μόλις στο 30ο δευτερόλεπτο του αγώνα έδιωξε το όποιο άγχος  υπήρχε πριν τον αγώνα και ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο δημιούργησε πολλές καλές ευκαιρίες χωρίς όμως να καταφέρει να τις αξιοποιήσει και να “καθαρίσει” από το πρώτο μέρος το τρίποντο.

Οι παίχτες του Μάκη Χάβου δείχνουν κάθε αγωνιστική στο γήπεδο ότι πλέον είναι σε ανοδική πορεία, όχι μόνο βαθμολογική από τις συνεχόμενες νίκες, αλλά και αγωνιστική αφού η απόδοσή τους αγώνα με αγώνα είναι και καλύτερη. Ο προπονητής του Παναιτωλικού δείχνει να έχει βρει ένα βασικό σχήμα το οποίο εμπιστεύεται και τον δικαιώνει για την επιλογή του αυτή. 
Στα αξιοσημείωτα του ματς είναι και η εμφάνιση του Χουσεϊν Μουμίν για πρώτη φορά φέτος στο Αγρίνιο. Ο αμυντικός μέσος του Παναιτωλικού καταχειροκροτήθηκε  και ανταπέδωσε το χειροκρότημα στο κόσμο. 
Η Δόξα Δράμας η οποία ήρθε με πολλές απουσίες στο Αγρίνιο, προσπάθησε όμως δεν τα κατάφερε να απειλήσει σε κανένα σημείο τον Παναιτωλικό .Τόσο ο προπονητής  Τζαναβάρας όσο και ο τερματοφύλακας των “Μαυραετών” Ξενοδόχοφ που ήρθαν φέτος για δεύτερη φορά στο Αγρίνιο με διαφορετική ομάδα δεν κατάφεραν να αποφύγουν την ήττα. Σημαντικό μερίδιο στην επιτυχία της Αγρινιώτικης ομάδας έχουν και οι οπαδοί της, οργανωμένοι και μη, οι οποίοι παρά τις κακές καιρικές συνθήκες δεν σταμάτησαν να τραγουδούν και ζητωκραυγάζουν υπέρ  της ομάδας τους σε όλη την διάρκεια του αγώνα. Αυτή τους δικαίωσε με την  εμφάνιση και την νίκη και στο τέλος ανταπέδωσε τα εύσημα στον κόσμο.
Ο Παναιτωλικός δεν έχει την πολυτέλεια να μείνει σε αυτή την επιτυχία όσο σημαντική κι αν είναι. Οι συνεχόμενες αγωνιστικές του υποχρεώσεις δεν επιτρέπουν εφησυχασμό. Την Τετάρτη αντιμετωπίζει εκτός έδρας των Γαζώρο και το σερί θέλει να συνεχιστεί.


 

Χορηγούμενη

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
aluxal web banner new logo Τοπική Διαφήμιση
pap tsalafouti cake 1000x563px Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button