sliderΠαναιτωλικοςΡοή Ειδήσεων

«Έβγαλε» την υποχρέωση ο Παναιτωλικός

Σε μία αναμέτρηση… αγγαρεία, ο Παναιτωλικός «έβγαλε» την υποχρέωση απέναντι στον Ιάλυσο, σφραγίζοντας την πρόκρισή του στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος.

Η ομάδα του Χάβου επιβλήθηκε με 5-1. Κακό θέαμα από τις δύο ομάδες στο πρώτο ημίχρονο, στο απελπιστικά άδειο γήπεδο της οδού Προυσιωτίσσης. Όλα τα γκολ στο δεύτερο ημίχρονο!


Ενδεκάδα κράμα βασικών-αναπληρωματικών επέλεξε να παρατάξει σήμερα ο Μάκης Χάβος. Ο Γιαννακόπουλος ξεκίνησε κάτω από τα δοκάρια. Παρράς, Γιοβάνοβιτς, Λιάβας και Γιαννιώτης ξεκίνησαν στην άμυνα. Σιέστεντ, Μιμίτο και Ντάλσιο στελέχωσαν τον άξονα του Παναιτωλικού. Ο Ρομάν με τον Ντουάρτε ξεκίνησαν στα άκρα. Ο Μπαΐροβιτς ο μοναδικός προωθημένος.



Το παιχνίδι ξεκίνησε με καλό σχετικά ρυθμό. Ο Παναιτωλικός απείλησε στο 4′ με σουτ του Παρρά. Καλή στιγμή σημειώθηκε και στο 15′, με σουτ του Μπαΐροβιτς από το ύψος της μεγάλης περιοχής. Νέα προσπάθεια του ίδιου, στο 21′ κατέληξε στα χέρια του κίπερ Χειμωνέττου. Νέο σουτ του Ρομάν στο 28′ απομάκρυνε με γροθιές εκ νέου ο τερματοφύλακας του Ιάλυσου. Ίδια τύχη είχε και το μακρινό σουτ του Ντάλσιο, λίγο αργότερα. Συνολικά, στα πρώτα 45′ τα λάθη στο χώρο του κέντρου ήταν πάρα πολλά, με την ομάδα του Χάβου να μην μπορεί να απειλήσει.

Στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου ο προπονητής του Παναιτωλικού πέρασε στο γήπεδο τους Ταχάρ και Ντίαζ αντί των Σιέστεντ και Ρομάν. Ο Μπαΐροβιτς έχασε μεγάλη ευκαιρία στα πρώτα λεπτά του ημιχρόνου, με το σουτ του να αποκρούεται στις κόντρες.
Στο 54′, στημένο του Ντίαζ «βρήκε» τον Ντουάρτε στην μεγάλη περιοχή των φιλοξενούμενων, με το τακουνάκι του Ντουάρτε να απομακρύνεται από τον Ανδρούτσο ενστικτωδώς σε κόρνερ. Ο Παναιτωλικός πήρε το προβάδισμα στο 59′ με τον Μπαΐροβιτς, για να διπλασιάσει τα τέρματά του ο Μιμίτο στο 61′.
Τρία λεπτά αργότερα, στο 64′, γύρισμα του Παρρά κατέληξε στον Τζελάι, ο οποίος σημείωσε αυτογκόλ.

Ο Μπαΐροβιτς στο 73′ έκανε τέσσερα τα τέρματα του Παναιτωλικού, πετυχαίνοντας το δεύτερο προσωπικό του από το σημείο του πέναλτι. Οι φιλοξενούμενοι εκμεταλλεύτηκαν λάθος του Γιοβάνοβιτς και μείωσαν σε 4-1, στο 77′ με τον Πεταυράκη. Δύο συνεχόμενες ευκαιρίες για να διευρύνει το σκορ έχασε ο Ντουάρτε στο 80′ και στο 82′. Πανέμορφο σουτ του Ντάλσιο απέκρουσε δύσκολα στο 84′ εκ νέου ο Ανδρούτσος. Σουτ του Φράγκου στο 88′ τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Γιαννακόπουλου. Το 5-1 παρέμεινε μέχρι τέλους.


Θετική η παρουσία του Αλέξανδρου Παρρά με αρκετές κούρσες από τα αριστερά. Πιστώνεται ουσιαστικά μόνος του το τρίτο γκολ της ομάδας μας.

-Κακός ο Παναιτωλικός. Συνολικά κακός στο πρώτο ημίχρονο. Μεγάλη δυσκολία στην παραγωγή φάσεων, πολύ εύκολα λάθη στο χώρο του κέντρου.
-H προσέλευση στο γήπεδο. Ο κόσμος ήταν απειροελάχιστος. Σε αδιάφορο αγώνα Κυπέλλου, τόσο νωρίς μάλιστα, το να μην δοθεί η δυνατότητα στους κατόχους διαρκείας να εισέλθουν δωρεάν, κρίνεται εκ του αποτελέσματος άστοχη επιλογή.

Χωρίς προβλήματα η διαιτησία του κ. Μανούχου. Το παιχνίδι ήταν τέτοιο που δεν είχε κάποια ιδιαίτερη… απαίτηση από τον πειθαρχικό έλεγχο, ενώ έλειψε και η δύσκολη φάση, που θα χρειαζόταν η όποια διαιτητική παρέμβαση.


Ο Γιώργος Λιάβας για ένα ακόμη παιχνίδι στη θέση του στόπερ ξεχώρισε. Σταθερός για μία ακόμη φορά, είχε αρκετά σημαντικά κοψίματα. Συνεχίζει τις καλές εμφανίσεις του ο νεαρός.

Κάκιστο πρώτο ημίχρονο, όλο το «ζουμί» και το όποιο θέαμα στο δεύτερο. Ο Παναιτωλικός επιβλήθηκε με σχετική άνεση του Ιάλυσου με 5-1, σε ένα ματς τυπική διαδικασία. Ακολουθεί το πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι στον Ολυμπιακό, με το Κύπελλο να είναι έτσι κι αλλιώς σε δεύτερη μοίρα, όπως εξελίσσεται η σεζόν.

Χορηγούμενη

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
aluxal web banner new logo Τοπική Διαφήμιση
pap tsalafouti cake 1000x563px Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button