sliderΓεγονόταΡοή Ειδήσεων

Αγρίνιο: Γιατί καθυστερούν οι εργασίες στην οδό Μάνου Κατράκη (φωτο)

Κάτοικοι της περιοχής τις τελευταίες ημέρες διερωτώνται για ποιο λόγο έχουν καθυστερήσει οι εργασίες σε αρκετά σημεία της οδού Μάνου Κατράκη, οι οποίες είχαν ξεκινήσει λίγο πριν τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου.

Αναγνώστης του agriniopress.gr σε μήνυμα που απέστειλε ζητά να πληροφορηθεί τι συμβαίνει. Το μήνυμα έχει ως εξής:


“Μένω στη Μάνου Κατράκη στην οποία ξεκίνησαν έργα ανάπλασης ακριβώς πριν τις Δημοτικές Εκλογές, τα οποία στην αρχή προχωρούσαν πυρετωδώς. Όμως μετά το πέρας των εκλογών τα πάντα σταμάτησαν ξαφνικά, με αποτέλεσμα τρεις μήνες μετά, τα έργα να είναι εγκαταλειμμένα. Κώνοι, σίδερα, λακκούβες, πέτρες και χαλίκια γεμίζουν το δρόμο. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα η πολύπαθη οδός να επιβαρύνεται ακόμη περισσότερο αφού δεν χωράνε πλέον οι δύο λωρίδες και να είναι και επικίνδυνη για τους πεζούς και τα ποδήλατα. Η κατάσταση είναι απαράδεκτη, τη στιγμή που τα άλλα έργα του δήμου, που ξεκίνησαν αργότερα, προχωράνε κανονικά”.

Έπειτα από επικοινωνία του agriniopress.gr με τον Δήμο Αγρινίου κι αναφορικά με την καθυστέρηση, οι αρμόδιοι υποστηρίζουν ότι η καθυστέρηση οφείλεται σε μία άδεια που εκκρεμεί από τη ΔΕΗ. Συγκεκριμένα, για την επέκταση των πεζοδρομίων σε σημεία της οδού Μάνου Κατράκη απαιτείται η μετατόπιση κάποιων καλωδίων της ΔΕΗ, η οποία όμως δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί χωρίς την άδεια της εταιρίας. Σημειώνεται μάλιστα ότι οι εργασίες δεν έχουν σταματήσει, παρά μόνο έχουν “παγώσει” στα σημεία όπου φαίνονται στις φωτογραφίες, λόγω της συγκεκριμένης άδειας.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η άδεια αυτή δεν αναμένεται να εκδοθεί πριν τον Δεκαπενταύγουστο. Αναμένεται όμως να εκδοθεί κατά τις τελευταίες ημέρες του Αυγούστου, όταν και τα συνεργεία θα εργαστούν εντατικά, έτσι ώστε να ολοκληρωθεί η εργολαβία μέχρι το τέλος Αυγούστου.

Δείτε φωτογραφίες που συνόδευσαν το μήνυμα του αναγνώστη:

Χορηγούμενη

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
aluxal web banner new logo Τοπική Διαφήμιση
tsiknas600x338 Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button