ΓεγονόταΡοή Ειδήσεων

Αγρίνιο: Οι καταστροφές του καλοκαιριού στα σχολεία… ξεκίνησαν

Η σχολική χρονιά έφθασε στο τέλος της. Μία από τις σημαντικές υποχρεώσεις προγραμματισμού για το επόμενο σχολικό έτος είναι και συντήρηση και επισκευή των σχολικών κτιρίων.

Δυστυχώς για όλους τις τελευταίες δέκα ημέρες απογευματινές ώρες, στο 1ο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο το οποίο συστεγάζεται με το 9ο Δημοτικό Σχολείο και το 9ο Νηπιαγωγείο Αγρινίου και βρίσκεται επί της οδού Τέρμα Ψηλοβράχου, και στο οποίο φοιτούν μαθητές με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες, προκλήθηκαν ζημιές στο κτίριο.


Συγκεκριμένα, καταστροφή βρυσών, σπάσιμο κάδου απορριμμάτων, αφαίρεση πινακίδας σήμανσης. Είναι ένα φαινόμενο καταστροφής δημόσιας περιουσίας το οποίο επαναλαμβάνεται σχεδόν κάθε καλοκαίρι.

“Θεωρούμε ότι όλοι οφείλουμε να συνδράμουμε στην προστασία των δημόσιων χώρων και tης δημόσιας περιουσίας γιατί το οφείλουμε στα παιδιά μας”, επισημαίνει, ευχόμενος καλό καλοκαίρι ο διευθυντής του σχολείου Νίκος Δεληγιάννης.

Χορηγούμενη

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
aluxal web banner new logo Τοπική Διαφήμιση
tsiknas600x338 Τοπική Διαφήμιση

Ένα Σχόλιο

  1. Από τη στιγμή που δεν υπάρχουν φύλακες στα σχολεία αυτά τα φαινόμενα θα συνεχιστούν . Γνωστό φαινόμενο. Πχ, στα Παπαστράτεια εκπαιδευτήρια .Βάφουνε τους τοίχους με χρώμα και την άλλη μέρα οι τοίχοι ήταν αγνώριστοι από διάφορα γράφιτι. Δυστυχώς η σημερινή νεολαία έχει ξεφύγει σε πολλά πράγματα. Από την στιγμή που δεν σέβονται τους εαυτούς τους δεν θα θα σεβαστούν οτιδήποτε άλλο . Αλλά πρέπει να πιαστεί κάποιος και να τον βάλουν να τα πληρώσει όχι τον αφήνουμε σαν ανήλικος ή κοιτάμε να το σκεπάσουμε το θέμα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button