Όλα τα Σπορ

Υποβιβασμός για Παναιτώλιο και Αμφίλοχο

Η νίκη του Ηρακλή Αστακού επί του Απόλλωνα Δοκιμίου με σκορ 2-0 οδήγησε στο υποβιβασμό τον Ολυμπιακό Παναιτωλίου και τον Αμφίλοχο

Έτσι στο μεταξύ τους ματς που τελείωσε με νίκη 1-0 του Αμφίλοχου επί του Παναιτωλίου δεν είχε κανένα ουσιαστικό αποτέλεσμα. Για τον Αμφίλοχο  είναι ο δεύτερος συνεχόμενος υποβιβασμός, ο οποίος πέρυσι αγωνίζονταν στην Δ εθνική και του χρόνου θα παίζει στην Β κατηγορία. Μετά από αρκετά χρόνια όμως και ο Ολυμπιακός Παναιτωλίου δεν θα είναι στην κορυφαία κατηγορία του νομού μας.


ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
ΔΟΚΙΜΙ-ΑΣΤΑΚΟΣ 0-2
ΑΜΦΙΛΟΧΟΣ –ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΟ 1-0

ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
ΔΟΚΙΜΙ 9
ΑΣΤΑΚΟΣ 7
ΑΜΦΙΛΟΧΟΣ 6
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΟ 3

Παραμένουν στην Α κατηγορία οι δυο πρώτοι αλλά  υποβιβάζονται οι δυο τελευταίοι.
Χθες εξάλλου ο Ναυπακτιακός Αστέρας έκανε το πρώτο βήμα για να κατακτήσει το πρωτάθλημα στην Α’ κατηγορίας και να διεκδικήσει στη συνέχεια την άνοδό του στην Γ’ εθνική μεσω αγώνων μπαράζ, αφού κέρδισε με σκορ 3-0 τον Ατρόμητο Αντιρρίου. Οι δυο ομάδες θα βρεθούν ξανά αντιμέτωπες την Τετάρτη στο Αντίρριο, όπου οι χθεσινοί νικητές θέλουν τον βαθμό της ισοπαλίας για να ανακηρυχτούν και τυπικά πρωταθλητές.
Στον πρώτο αγώνα μπαράζ των ομάδων της Β κατηγορίας για την άνοδο στην Α στο γήπεδο του Αγγελοκάστρου η ΑΕΚ Αγ. Κωνσταντίνου και η Ακαδημία Ευηνοχωρίου αναδείχτηκαν ισόπαλοι με σκορ 2-2.

Χορηγούμενη

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
aluxal web banner new logo Τοπική Διαφήμιση
pap tsalafouti cake 1000x563px Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button