PressαρίσματαΡοή Ειδήσεων

Τι την ήθελες την μπάλα αντιδήμαρχε;

Χοντρό “πέσιμο”, σύμφωνα με πληροφορίες, υπέστη πριν λίγες μέρες ο Νίκος Γκρίζης, για έναν ποδοσφαιρικό αγώνα και την τελική… βαθμολογική κατάταξη των ομάδων.

Ο αντιδήμαρχος, όπως είναι γνωστό, αγωνίζεται στον Αστέρα Αγρινίου, που πριν λίγες μέρες αντιμετώπισε την Κυψέλη εκτός έδρας.


Η ομάδα της Κυψέλης ήθελε μόνο νίκη για να μείνει στην κατηγορία, όμως ο αδιάφορος Αστέρας παίζοντας φουλ άμυνα, πήρε την ισοπαλία, οδηγώντας την Κυψέλη στον υποβιβασμό.

Με τη λήξη του αγώνα ο αντιδήμαρχος έγινε δέκτης αποδοκιμασιών και ύβρεων, όπως μαθαίνουμε, μιας και κατηγορήθηκε πως… “έβαλε το ποδαράκι του” στην διαμόρφωση του τελικού αποτελέσματος.

Στο χωριό της Δ.Ε. Στράτου, πιστεύουν πως ο κ. Γκρίζης επηρέασε κάπως τα πράγματα , ώστε να μείνει η Σκουτερά και να πέσει η Κυψέλη και οι λόγοι από αυτούς που τον αποδοκίμασαν θεωρούνται πολιτικοί – προεκλογικοί και όχι αγωνιστικοί.

Μάλιστα φέρεται να τον προειδοποίησαν πως δεν θα βρει ψήφο στην Κυψέλη!

Το αξιοσημείωτο είναι πως λίγες μέρες μετά, στην γιορτή της ΕΠΣΑ, ο κ. Γκρίζης κλήθηκε να… βραβεύσει την υποβιβασθείσα ομάδα της Κυψέλης, για την άνοδο που πέτυχε στο περσινό πρωτάθλημα!

Εκεί παραλίγο να υπάρξει και… δεύτερος γύρος!

Βέβαια, ο Νίκος Γκρίζης θα πει πως ο ίδιος και οι συμπαίκτες του, παίζουν “στα ίσια” τα παιχνίδια τους.Στην Κυψέλη πάντως, δεν τον πιστεύουν…

Π.Η.Τ.

Χορηγούμενη

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
aluxal web banner new logo Τοπική Διαφήμιση
pap tsalafouti cake 1000x563px Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button