Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Η Μπέσυ Μάλφα στον Antenna Star 103,5 και το agriniowebradio.gr

Ένας από τους καλύτερους μονολόγους παγκοσμίως, αυτός της Shirley Valentine ερμηνεύεται φέτος μοναδικά στο θεατρικό σανίδι από τη Μπέσυ Μάλφα.

Πρόκειται για έναν γλυκόπικρο μονόλογο, που μιλά για τις σκέψεις, τους προβληματισμούς, τις ανασφάλειες και τα όνειρα μιας γυναίκας εγκλωβισμένης στο συζυγικό βίο, μέχρι τη μέρα που μία ασήμαντη αφορμή την ξυπνάει και αποφασίζει να ξαναβρεί τον εαυτό της.


Η παράσταση που έχει ταξιδέψει σε μεγάλες πόλεις της Ελλάδας και του εξωτερικού, έρχεται αυτή την Κυριακή στο Αγρίνιο. (απογευματινή και βραδινή παράσταση στο Παπαστράτειο Μέγαρο της ΓΕΑ).
Τη σκηνοθεσία και τη μετάφραση του κειμένου υπογράφει ο Αλέξανδρος Ρήγας και αυτό από μόνο του, σε συνδυασμό με την υποκριτική δεινότητα της Μπέσυς Μάλφα, αποτελούν την εγγύηση για αυτή την παράσταση.

Η γνωστή ηθοποιός με τις μεγάλες επιτυχίες, τόσο στο θέατρο όσο και στην τηλεόραση, μιλά το πρωί της Παρασκευής στην εκπομπή της Μαρίνας Ζαρκαβέλη «Διαδώστε», στον Antenna Star (103,5) και στο agriniowebradio.gr (10-11) για τον ρόλο της Shirley, τις «δεύτερες ευκαιρίες» στη ζωή, τη ματιά του Αλέξανδρου Ρήγα στο κείμενο και πολλά ακόμη.

Χορηγούμενη

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
aluxal web banner new logo Τοπική Διαφήμιση
tsiknas600x338 Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button