PressαρίσματαΡοή Ειδήσεων

Όχι άλλους Αιτωλοακαρνάνες «παπάδες του σεξ»! Έλεος!

Η Αιτωλοακαρνανία πρέπει να έχει τους πιο ενεργούς σεξουαλικά παπάδες στην Ελλάδα αλλά και γενικά στις χώρες του ΟΟΣΑ. Για να μην πούμε τους πιο “μπήχτες” και φανούμε άκομψοι και βδελυροί.

Η αλήθεια είναι όμως πως τον τελευταίο χρόνο, ειδικά από όταν η καλή εφημερίδα Espresso ανακάλυψε την Αιτωλοακαρνανία, γίνεται της… Μαγδαληνής(που δεν έφταιγε και τίποτε, μια χαρά γυναίκα ήταν απλά η πατριαρχία της εποχής την είχε βάλει στο μάτι).


Καμιά ντουζίνα παπάδες στον νομό-εδώ κι ένα χρόνο κι αν πιστέψουμε τα δημοσιεύματα από Αθήνα- δεν έχουν αφήσει ούτε θηλυκό ρακούν και…μαρκαλάνε ότι κινείται! Κομμώτριες, περιπτερούδες, μεγαλοαστές, ξανθιές, μελαχρινές, τόσο πολύ σεξ ούτε στο Studio 54 στη Νέα Υόρκη κάποτε!

Κι όμως, φίλε οδηγέ και αναγνώστη, πάλι «σε χωριό της Αιτωλοακαρνανίας» μια παπαδιά, έπιασε –λέει-το 42χρονο καμάρι της με την περιπτερού που ήταν ξανθιά, όπως επίσης λέει το ρεπορτάζ της καλής Espresso! Τον είχε ξαναπιάσει κι άλλη φορά με την περιπτερού(!) άλλαξε ενορία εκείνος και είχε… ηρεμήσει εκείνη όπως λέει το άρθρο.

Τον παρακολουθούσε όμως η 35χρονη σύζυγος και τον τσάκωσε, δυστυχώς όχι στο περίπτερο αλλά σε αυτοκίνητο. Και μάλιστα την… ξεμάλλιασε στο πίσω κάθισμα όπως μας πληροφορεί(μέσα σε δάκρυα από τα γέλια)το μάχιμο ρεπορτάζ.

Και καταλήγει η καλή εφημερίδα για το περιστατικό που συντάραξε την πονεμένη πατρίδα μας με τους νταβραντισμένους ιερείς: «(…)ο παπάς συνέχισε τις ερωτικές συναντήσεις με την περιπτερού, και όπως φαίνεται η σύζυγός του δεν θα τον συγχωρέσει ξανά»!

Τι άλλο να προσθέσουμε εμείς οι ταπεινοί; Μόνο ένα «ήμαρτον» μεγάλο σαν του Γιώργου Γεωργίου…

η συντακτική ανευλαβής μονάδα

Χορηγούμενη

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
aluxal web banner new logo Τοπική Διαφήμιση
tsiknas600x338 Τοπική Διαφήμιση

2 Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button