ΓεγονόταΡοή Ειδήσεων

Αντιδράσεις στο Περδικάκι για επικείμενες υλοτομήσεις σε ελατοδάση

Όπως ενημερώνει ο Μορφωτικός Εξωραϊστικός Όμιλος Περδικακίου, τις τελευταίες ημέρες επικρατεί έντονη ανησυχία και προβληματισμός, ενόψει επικείμενων υλοτομήσεων που πρόκειται να πραγματοποιηθούν σε ελατοδάση του χωριού.

Η καταγγελία του Συλλόγου:


“Σε κάθε περίπτωση αυτή τη φορά δεν πρόκειται να επιτρέψουμε να συμβούν τα «εγκληματικά» λάθη του παρελθόντος και δηλώνουμε έτοιμοι να αποτρέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις τις εν λόγω υλοτομήσεις.

Ήδη, άπαντες οι κάτοικοι του χωριού, εκπροσωπούμενοι από τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Περδικακίου κ. Παναγιώτη Καπούλα, έχουμε αποστείλει δια του πληρεξουσίου δικηγόρου μας κ. Ανδρέα Μπρέσιακα, εξώδικη διαμαρτυρία-δήλωση προς τους αρμόδιους φορείς, η οποία και κοινοποιήθηκε στη Δημοτική και Περιφερειακή Αρχή καθώς και στη Διεύθυνση Ανάπτυξης και Προστασίας Δασών και Αγροπεριβάλλοντος.

Παράλληλα, υποβλήθηκε και σχετική αναφορά προς τον κ.κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου, προκειμένου να διαταχθεί προκαταρκτική εξέταση για να διαπιστωθεί εάν οι επικείμενες υλοτομήσεις είναι σύννομες.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα ασκήσουμε όλα τα ένδικα μέσα που προβλέπει ο νομοθέτης ενώπιον των δικαστικών αρχών, προκειμένου να προστατεύσουμε τα σπάνιας ομορφιάς ελατοδάση του χωριού μας.

Δηλώνουμε αποφασισμένοι να αντισταθούμε με σθένος και δυναμικές κινητοποιήσεις στο ενδεχόμενο πραγματοποίησης αυτών των υλοτομήσεων.”

Χορηγούμενη

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
aluxal web banner new logo Τοπική Διαφήμιση
tsiknas600x338 Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button