Lifestyle & People

Αλήθεια, πόσα μηνύματα χρειάζεται να στείλεις πριν καταλήξεις στο…κρεβάτι;

epi-kinitoΤα μηνύματα που χρειάζεται να ανταλλάξουν δύο άνθρωποι πριν καταλήξουν στο κρεβάτι κατέγραψε η Pixmania. Σύμφωνα με την έρευνα οι άνθρωποι σήμερα έρχονται πιο..κοντά χάρη στα social media αλλά και τα κινητά τηλέφωνα.

Τα στοιχεία δείχνουν ότι μετά την πρώτη επαφή δύο ατόμων, 4 ώρες μετά έρχεται το πρώτο μήνυμα που αποτελεί την δεύτερη επαφή. Αυτό το μήνυμα θα έρθει κυρίως μέσα από το λογαριασμό στο Facebook ή το Twitter.


Θα ακολουθήσουν και άλλα μηνύματα μεταξύ των δύο χρηστών μέχρι τελικά να καταλήξουν στο κρεβάτι και να προχωρήσουν σε σχέση.

Σύμφωνα με την έρευνα, προκειμένου να προχωρήσει η σχέση θα χρειαστεί να ανταλλαχθούν κατά μέσο όρο 224 tweets, 163 γραπτά μηνύματα (SMS), 70 Facebook μηνύματα, 37 emails και 30 τηλεφωνικές κλήσεις.

Μπορεί βέβαια τα πράγματα να γίνουν πιο γρήγορα όμως κατά μέσο όρο χρειάζονται 24 μέρες από την πρώτη επαφή μέχρι το ζευγάρι να συναντηθεί.

Πριν από κάποια χρόνια ο αριθμός των ημερών που χρειαζόντουσαν για να βρεθεί ένα ζευγάρι ήταν 78 ημέρες.

Τα social media φέρνουν τους ανθρώπους πιο κοντά και αυτό φαίνεται και από τα στοιχεία της Pixmania.

Οι άντρες είναι πιο ενεργοί στα social media καθώς στέλνουν κατά μέσο όρο 517 μηνύματα στο Facebook προκειμένου να βρουν ερωτικό ταίρι ενώ οι γυναίκες στέλνουν κατά μέσο όρο 386 μηνύματα.

Η έρευνα δείχνει ότι περίπου το 36% των ανθρώπων χωρίζει μέσω τηλεφωνικής κλήσης ενώ το 27% το κάνει με SMS και 13% μέσω μηνυμάτων στα social media.

tromaktiko.gr

Χορηγούμενη

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
aluxal web banner new logo Τοπική Διαφήμιση
tsiknas600x338 Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button