MundialΡοή Ειδήσεων

Ουρουγουάη-Σαουδική Αραβία 1-0: Ο Λουίς Σουάρες δεν… συγχωρεί

Στην 100η του εμφάνιση με την «σελέστε»  ο επιθετικός της Μπαρτσελόνα σκόραρε στο 23′ μετά το παιδαριώδες λάθος του τερματοφυλάκα της Σαουδικής Αραβίας και έστειλε την Ουρουγουάη στους «16» του Μουντιάλ
Ηταν αναμενόμενο. Η Ουρουγουάη θα νικούσε. Ειδικά με τα χάλια που παρουσίασε στην πρεμιέρα η Σαουδική Αραβία. Και το έκανε. Μόνο που συνέβη με άσχημο τρόπο, αδιάφορο. Σημασία έχει το αποτέλεσμα, ΟΚ. Ωστόσο, η Σελέστε δεν έπαιξε τίποτε, αλλά με το υπέρ της 1-0 εξασφάλισε το εισιτήριο για την επόμενη φάση.

Ηταν το χειρότερο παιχνίδι μέχρι τώρα στο Μουντιάλ. Οι Λατίνοι δεν το κυνηγούσαν και οι Αραβες απλά δεν μπορούσαν. Στο 23′ ο πορτιέρο Αλοβάις έκανε λάθος έξοδο σε φάση κόρνερ, η μπάλα έφτασε εύκολα στα πόδια του Λουίς Σουάρες, που την έστειλε στα δίχτυα, πανηγυρίζοντας γκολ στην 100ή του εμφάνιση με το εθνόσημο. Επίσης, έγινε ο μοναδικός Ουρουγουανός που βάζει γκολ σε τρία διαφορετικά Παγκόσμια Κύπελλα.


Στο υπόλοιπα ματς δεν συνέβη απολύτως τίποτα. Μόνο στο 86′ από λάθος αμυντικού ο Καβάνι που δεν βλεπόταν, νικήθηκε από τον τερματοφύλακα στο τετ α τετ. Παρά την αγωνιστική απογοήτευση όμως, είπαμε, σημασία έχουν τα δύο καθαρά 1-0 της Σελέστε που πάει τώρα για τον… τελικό του 1ου ομίλου με τη Ρωσία.

Ουρουγουάη (Οσκαρ Ταμπάρες):

Μουσλέρα, Χιμένες, Γκοδίν, Κάσερες, Βαρέλα, Σάντσες (81′ Νάντες), Μπεντανκούρ, Ροδρίγκες (59′ Λασάλτ), Βεσίνο (59′ Τορέιρα), Καβάνι, Λουίς Σουάρες
Σαουδική Αραβία (Χουάν Αντόνιο Πίτσι): Αλοβάις, Οσάμα, Αλί, Αλμπουραΐκ, Σαλμάν, Χατάν (75′ Κανό), Γιασέρ, Οταΐφ, Ταϊσέερ (45′ Χουσαΐν), Σαλέμ, Φαχάντ (78′ Αλσαλάουι).

gazzetta.gr

Χορηγούμενη

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
aluxal web banner new logo Τοπική Διαφήμιση
pap tsalafouti cake 1000x563px Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button