Pressαρίσματα

Καλά οι κυβερνητικοί δεν έχουν γνώμη;

pre-gnomiΤις τελευταίες ώρες πυκνώνει η αρθρογραφία για δυο περιβαλλοντικά θέματα: Ένα η εκτροπή του Αχελώου κι ένα τι θα γίνει με τα μπάζα του εργοταξίου του πάρκου. Απόψεις να φάνε και οι κότες. Ειδικά για την εκτροπή του Αχελώου και πολιτικοί και θεσμικοί και τεχνικοί και επιμελητηριακοί παράγοντες έχουν εκφράσει άποψη. Για το δεύτερο θέμα υπάρχει (αν δεν μας διαφεύγει κάτι) μια διαφορά στις τάξεις όσων αντιτάχθηκαν στην ανάπλαση, όπως αυτή θα γινόταν αν προχωρούσε το έργο.

Στην πρώτη περίπτωση γίνεται κι ένας διαγωνισμός ποιος θα πει τα πιο πολλά οικολογικά, παρότι ο λόγος θα έπρεπε να δίνεται πρώτα σε όσους έχουν βάλει το χέρι στην τσέπη για να αποτραπεί η Εκτροπή. Στη δεύτερη περίπτωση μάλλον άνθρωποι που αντιτάχθηκαν στην ανάπλαση προσπαθούν να προλάβουν τον κ. Τραπεζιώτη από το να καπελώσει τις εξελίξεις από δω και πέρα.
Μια απορία υπάρχει: Και για τα δύο θέματα οι κυβερνητικοί βουλευτές τι λένε; Αν επισήμως δεν θέλουν να πάρουν θέση δεν έχουν τρόπο να κάνουν έστω μια διαρροή; Πως την βλέπουν τη νέα προσπάθεια να γράψει ο κ. υπουργός το ΣτΕ στα…φρύδια του; Κάτι για τη μανία με ένα έργο που κάνει την Ευρώπη να μας περνάει για Ιράν; Και αντιστοίχως για το άλλο θέμα με το πάρκο: Ρε παιδί μου δύο χρόνια σέρνεται η υπόθεση, εκλογές έγιναν, το πολιτικό κόστος έχει πέσει, η ΝΔ ακόμα κυβέρνηση είναι…Δεν υπάρχει ένας να μιλήσει εκ μέρους τους για τα μπάζα, τα λιγούστρα, τα δέντρα, κάτι τέλος πάντων; Μα ούτε λέξη;
Χορηγούμενη

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
aluxal web banner new logo Τοπική Διαφήμιση
tsiknas600x338 Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button