Δυτική Ελλάδα

Σκύλος δάγκωσε άνδρα που έκανε περίπατο στην Νικιάνα (φωτο)

koi-skylos-nikianaΚάτοικος Νικιάνας  ο οποίος δραστηριοποιείται επαγγελματικά στην Νικιάνα και συγκεκριμένα στην περιοχή του Επισκόπου, όπως κάθε απόγευμα, έτσι και πριν τρεις ημέρες αποφάσισε να κάνει τον απογευματινό του περίπατο στον αγροτικό δρόμο που οδηγεί από το γεφύρι του Επισκόπου στον δρόμο Νικιάνας – Αλεξάνδρου, όταν βίωσε τον τρόμο ερχόμενος αντιμέτωπος με έναν ανεπιτήρητο σκύλο.

Όπως δήλωσε ο ίδιος, το συγκεκριμένο ζώο το έβλεπε κάθε φορά που περνούσε από το σημείο να βρίσκεται εντός ενός κτήματος το οποίο βρίσκεται πλησίον του αγροτικού δρόμου.


Δυστυχώς όμως προχθές ο μεγαλόσωμος σκύλος βρίσκονταν εκτός του κτήματος και χωρίς καμιά επιτήρηση. Ο άτυχος άνδρας σταμάτησε να περπατάει όταν είδε το ζώο αλλά ήταν ήδη αργά, αφού ο σκύλος τον είχε αντιληφθεί και του όρμισε προσπαθώντας να τον δαγκώσει στο λαιμό.

s1

Ευτυχώς ο άτυχος συμπολίτης μας αντέδρασε γρήγορα και έδωσε σκληρή μάχη σώμα με σώμα με το επιθετικό ζώο, χωρίς όμως να μπορέσει να γλυτώσει από τα δυνατά σαγόνια του, με αποτέλεσμα να δεχτεί πολλές δαγκωματιές στα χέρια.

Ευτυχώς μετά από αρκετά λεπτά σκληρής μάχης κατάφερε να διώξει το ζώο που επέστρεψε στο κτήμα που βρισκόταν κάθε φορά.

s2

Ο τραυματισμένος Σ.Χ. αμέσως πήγε στο νοσοκομείο όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και στην συνέχεια κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία, ώστε να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες για τον εντοπισμό και τον έλεγχο του ζώου και να αποφευχθεί κάποια άλλη επίθεση σε άνθρωπο αφού το συγκεκριμένο σημείο προσφέρεται για περίπατο και είναι αρκετοί οι ντόπιοι και οι ξένοι που διασχίζουν την περιοχή.

s3

Την επόμενη ημέρα ο Εισαγγελέας Λευκάδας κάλεσε τον φερόμενο ως ιδιοκτήτη του σκύλου και άμεσα σχετιζόμενο με το κτήμα που ο σκύλος βρισκόταν το προηγούμενο διάστημα, ο οποίος όμως αρνήθηκε ότι ο σκύλος είναι δικός του και έτσι αφέθηκε ελεύθερος αφού μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν μάρτυρες που να πιστοποιήσουν ότι όντως σχετίζεται με το ζώο το οποίο φαίνεται και στις παρακάτω φωτογραφίες.

s4

Το περίεργο στην υπόθεση είναι ότι η χθεσινή προσπάθεια εντοπισμού του ζώου προκειμένου να ελεγχθεί αν έχει κάποια μεταδοτική νόσο (πχ λύσσα), προκειμένου να δοθεί στον τραυματία αντίστοιχη φαρμακευτική αγωγή, απέβη άκαρπη αφού ο σκύλος έχει εξαφανισθεί!

s5

Αξίζει τέλος να αναφέρουμε ότι το συγκεκριμένο ζώο είχε επιτεθεί πριν μερικές ημέρες και σε έναν τουρίστα από την Σλοβενία, ο οποίος έκανε τον περίπατο του στο δρόμο του «Καλογερόκαμπου» όπως λένε οι ντόπιοι την συγκεκριμένη περιοχή.

s6

Παρακαλείται όποιος γνωρίζει οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με το περιστατικό και μπορεί να πιστοποιήσει τον ιδιοκτήτη του ζώου να επικοινωνήσει με το Αστυνομικό τμήμα Λευκάδας.

mylefkada.gr

Χορηγούμενη

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
aluxal web banner new logo Τοπική Διαφήμιση
tsiknas600x338 Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button