Δυτική Ελλάδα

Παραδόθηκαν παρακάμψεις στον δρόμο από Βόνιτσα για Λευκάδα και Πρέβεζα

epi-dromosΠριν από λίγες ημέρες ο δρόμος Βόνιτσας – Ακτίου άλλαξε ροή . Οι κατασκευαστές του δρόμου Ακτίου – Αμβρακία  λόγο εργασιών στο κομμάτι του δρόμου που έχει τις κλειστές μικρές στροφές (τον Χειμώνα αρκετά επικίνδυνες στροφές) ,έφτιαξαν και

παρέδωσαν στην κυκλοφορία μια παράκαμψη  500 περίπου μέτρων.  . Έτσι λοιπόν με την νέα παράκαμψη ο δρόμος έγινε , έστω και για λίγα μέτρα ποιό ομαλός. Αν και ο δρόμος που οδηγεί από την Βόνιτσα προς το Άκτιο είναι στενός και επικίνδυνος για τον μεγάλο όγκο οχημάτων που περνούν καθημερινά.


Επίσης νέα κατεύθυνση έχει και ο  δρόμο από Βόνιτσα προς Λευκάδα ( ενάμισι χιλιόμετρο έξω από την Πόλη της Βόνιτσας) . Οι κατασκευαστές λόγο έργων που έπρεπε να γίνουν για το δρόμο Άκτιο- Αμβρακία σε κομμάτι του έργου που είναι στον δρόμο προς Λευκάδα, παρέδωσαν στην κυκλοφορία και εκεί μια νέα παράκαμψη.

Έστω και έτσι καταλαβαίνουμε ότι κάτι κινείται στην κατασκευή του νέου αυτοκινητόδρομου Ακτίου-Αμβρακία , που η ολοκλήρωση του θα δώσει μια νέα δυναμική στην ευρύτερη περιοχή.

http://www.amvrakikosnews.com/

Χορηγούμενη

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
aluxal web banner new logo Τοπική Διαφήμιση
pap tsalafouti cake 1000x563px Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button