ΚινηματογράφοςΠολιτισμόςΡοή Ειδήσεων

70 χρόνια «Ελληνίς» – Μια όαση δροσιάς στο κέντρο του Αγρινίου (video)

Τα θερινά σινεμά είναι παράδοση, αναμνήσεις, ιστορία. Ο κινηματογράφος «Ελληνίς» στο Αγρίνιο μετρά περισσότερα από 70 καλοκαίρια λειτουργίας.

Ρομαντικά, νοσταλγικά βράδια με μυρωδιά από γιασεμί και μια μεγάλη λευκή οθόνη. Τίποτα δε θυμίζει περισσότερο καλοκαίρι από την πρώτη ταινία σε ένα θερινό σινεμά της πόλης.


Πολλά θερινά σινεμά ανά τα χρόνια αντικαταστάθηκαν με πολυκατοικίες, ο δημοτικός θερινός κινηματογράφος «Ελληνίς» στο Αγρίνιο μετρά περισσότερα από 70 καλοκαίρια λειτουργίας, γεγονός που τον καθιστά τον μακροβιότερο στην πόλη.

«Εβδομήντα χρόνια «Ελληνίς» σημαίνει ότι όλοι έχουμε αναμνήσεις από αυτό τον χώρο, μια όαση δροσιάς μέσα στο θερμό καλοκαίρι του Αγρίνιου. Ένα σημείο αναφοράς για όλους τους Αγρινιώτες. Αισθανόμαστε πολύ περήφανοι για αυτό τον χώρο που είναι ένας από τους ελάχιστους που έχουν μείνει στη χώρα», δήλωσε στον ΑΝΤ1 ο δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου.

Ο θερινός κινηματογράφος «Ελληνίς» αποτελεί στολίδι για το Αγρίνιο λόγω της μαγικής τοποθεσίας. Μια όαση πράσινου και δροσιάς που το καθιστά αγαπημένο καλοκαιρινό μέρος συνάντησης για τους ντόπιους.

«Είναι το σημείο συνάντησης εκατοντάδων Αγρινιωτών και επισκεπτών μια όαση δροσιάς στο κέντρο του Αγρινίου, ένας πνεύμονας πολιτισμού», ανέφερε η Χριστίνα Μπαλάσκα, υπεύθυνη του θερινού κινηματογράφου «Ελληνίς».

Δείτε το βίντεο:

ant1

Τοπική Διαφήμιση
Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button