Δυτική Ελλάδα

68 "νέοι αστυνομικοί" σε Αχαϊα, Ηλεία και Αιτωλοακαρνανία

epi-ad-akarnanias

Με 68 νέους υπαλλήλους ενισχύονται οι Αστυνομικές Διευθύνσεις της Δυτικής Ελλάδας μετά την δημοσίευση στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, στις 14 Ιουνίου 2013, των ονομάτων των υπαλλήλων που μετακινούνται στην Αστυνομία, προερχόμενοι από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, την Αποκεντρωμένη Διοίκηση και Δήμους.

Πρόκειται για προσωπικό που θα αναλάβει την διεκπεραίωση εσωτερικών εργασιών στις Αστυνομικές Διευθύνσεις και στα Αστυνομικά Τμήματα με σκοπό να αποδεσμευτούν αστυνομικοί οι οποίοι θα μετακινηθούν σε περισσότερο «μάχιμες» θέσεις, με προφανή σκοπό την ενίσχυση της αστυνόμευσης, των περιπολιών κ.λπ.

Όπως αναφέρουν αποκλειστικές πληροφορίες του thebest.gr στην Αστυνομική Διεύθυνση Αχαΐας μετατάχθηκαν 29 υπάλληλοι, στην Αστυνομική Διεύθυνση Ηλείας 17 υπάλληλοι και στις Αστυνομικές Διευθύνσεις της Αιτωλοακαρνανίας 22 υπάλληλοι.

Οι υπάλληλοι αυτοί έως τώρα υπηρετούσαν σε διοικητικές θέσεις και ανάλογες αρμοδιότητες θα έχουν και στις νέες τους Υπηρεσίες ενώ είναι σαφές ότι δεν θα επιτελούν αστυνομικό έργο παρά μόνο καθήκοντα γραφείου.

Με την προσθήκη των 68 υπαλλήλων απελευθερώνονται αστυνομικοί που έως τώρα ήσαν «εγκλωβισμένοι» στα γραφεία και δεν μπορούσαν να βγουν «στον δρόμο».

Ήδη έχουν σχετικά ενημερωθεί οι κατά τόπους αστυνομικές ηγεσίες και φυσικά επόμενο βήμα είναι η αναδιοργάνωση των αστυνομικών υπηρεσιών με αιχμή την ένταση της αστυνόμευσης και την ενίσχυση με προσωπικό Τμημάτων που σήμερα είναι υποστελεχωμένα.

thebest.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button