Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Μητρόπολη: «Συνεχίστε τις προσευχές σας για τον Πνευματικό μας Πατέρα»

Την εξέλιξη της διακομιδής του Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας στην Αθήνα, γνωστοποιεί με ανακοίνωση της η Μητρόπολη , όπου και παρακαλει τους χριστιανούς «να συνεχίσουν να εύχονται στον Θεό υπέρ της ταχείας αναρρώσεως του Επισκόπου και Πνευματικού μας Πατέρα».

Αναλυτικά:


«Σήμερα, Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2021, η ιατρική ομάδα του Νοσοκομείου Αγρινίου που παρακολουθεί την υγεία του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου, Μητροπολίτου Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Κοσμά, σε συνεννόηση με το ιατρικό προσωπικό του Νοσοκομείου «Ευαγγελισμός» των Αθηνών αποφάσισε, με τη σύμφωνη γνώμη του Σεβασμιωτάτου, την διασωλήνωση του και την μεταφορά του στον Ευαγγελισμό.

Ο Μητροπολίτης κ. Κοσμάς, βρίσκεται στο Νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» από τις πρώτες πρωινές ώρες και υπό την επίβλεψη των εκεί ιατρών.

Παρακαλούνται οι χριστιανοί της Ιεράς Μητροπόλεώς μας, κληρικοί και λαϊκοί, να συνεχίσουν να εύχονται στον Θεό υπέρ της ταχείας αναρρώσεως του Επισκόπου και Πνευματικού μας Πατέρα».

Advertisements

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
aluxal web banner new logo Τοπική Διαφήμιση
tsiknas600x338 Τοπική Διαφήμιση

2 Σχόλια

  1. Μακάρι να πάνε όλα καλά και να επιστρέψει στα καθήκοντα του! Είναι εξαιρετικός άνθρωπος μορφωμένος και πάνω απ όλα άνθρωπος του Θεού.περαστικα!!!

  2. Ο Θεός να τον βοηθήσει να ξεπεράσει το πρόβλημα της υγείας του και για όλον τον κόσμο που βρίσκεται στο κρεβάτι του πόνου! 🙏🙏🙏Κύριε Ελεησον Κύριε Ελεησον, Κύριε Ελεησον 🙏🙏🙏 Το Άστρο το φωτεινό να λάμψει στις καρδιές ολων των Ανθρώπων.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button