ΑυτοδιοίκησηΡοή Ειδήσεων

46.880 € για δυο συναυλίες στο Θέρμο-κριτική στην δημοτική αρχή

Πριν λίγες μέρες έγινε γνωστό πως ο Δήμος Θέρμου αποφάσισε να γίνουν το καλοκαίρι – τον Αύγουστο του 2023 προφανώς – δύο συναυλίες με γνωστούς καλλιτέχνες.

Η δημοτική παράταξη «Αξιοπιστία και Προοπτική στο δήμο Θέρμου» με ανακοίνωσή της, γνωστοποιεί τα κόστη των συναυλιών του Βασ. Παπακωνσταντίνου και της Πέγκυς Ζήνα τονίζοντας πως μόνο οι δυο αυτές εκδηλώσεις, αντιστοιχούν στο 40% του ετήσιου προϋπολογισμού του Κέντρου Πολιτισμού του Δήμου Θέρμου.


Η ανακοίνωση της παράταξης της μείζονος αντιπολίτευσης, αναφέρει συγκεκριμένα:

«Επειδή σ΄ αυτόν τον τόπο η σκόπιμη επιλογή των φτιασιδωμένων ειδήσεων, κατάλληλα πλαισιωμένων με επιτηδευμένες εικόνες (φωτογραφία, video, κοινωνικά δίκτυα κ.α. παρεμφερή), είναι τα κυρίαρχα εκείνα στοιχεία πάνω στα οποία επενδύει η παρούσα διοίκηση του Δήμου Θέρμου, σε μιά απέλπιδα προσπάθεια αντιπαραβολής των θεαμάτων απέναντι στο ανύπαρκτο αναγκαίο έργο για το τόπο, ενημερώνουμε τους Δημότες μας για το κόστος αυτών των συναυλιών, σύμφωνα με τις αποφάσεις του Δημάρχου Θέρμου και Προέδρου του Κέντρου Πολιτισμού – Αθλητισμού & Περιβάλλοντος όπως αναρτήθηκαν στη Διαύγεια.

– Συναυλία με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου 23.560,00 €
– Συναυλία με την Πέγκυ Ζήνα 22.320,00 €
– Συνολικό ως σήμερα κόστος:  46.880,00 €

Ας σημειωθεί πως το κόστος αυτό (για δύο συναυλίες – για δύο βραδιές) αντιστοιχεί κοντολογίς στο 40% του ετήσιου προϋπολογισμού του Κέντρου Πολιτισμού του Δήμου Θέρμου, για όλα τα θέματα που σχετίζονται με τον Πολιτισμό, τον Αθλητισμό, το Περιβάλλον, κ.α.
Σε μιά περίοδο που η ακρίβεια και το κόστος επιβίωσης έχουν γίνει τα κυρίαρχα θέματα των πολιτικών εξελίξεων, φαίνεται πως το φθίνων Θέρμο, αυτά….. δεν το αγγίζουν».

Advertisements
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
farmakis banner Πολιτική Διαφήμιση
papanastasiou 600x338 Πολιτική Διαφήμιση
synthima pistioals 600x338 Πολιτική Διαφήμιση
Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button