ΕξελίξειςΡοή Ειδήσεων

300.000 στο Δήμο Αγρινίου για τις ζημιές από τις θεομηνίες- Ευχαριστίες σε Πέτσα από Καραγκούνη

Ευχαριστήρια επιστολή απέστειλε ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας του νομού Αιτωλοακαρνανίας Κώστας Καραγκούνης στον αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών, Στέλιο Πέτσα σχετικά με έγκριση χρηματοδότησης ύψους 300.000 ευρώ στο δήμο Αγρινίου του νομού Αιτωλοακαρνανίας στο πλαίσιο της Πράξης «Πρόγραμμα πρόληψης και αντιμετώπισης ζημιών και καταστροφών που προκαλούνται από θεομηνίες στους ΟΤΑ α’ και β΄ βαθμού της Χώρας».

Αναφέρει σχετική ενημέρωση:


Εγκρίθηκε από τον αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών, κ. Στέλιο Πέτσα, χρηματοδότηση του δήμου Αγρινίου του νομού Αιτωλοακαρνανίας στο πλαίσιο της Πράξης «Πρόγραμμα πρόληψης και αντιμετώπισης ζημιών και καταστροφών που προκαλούνται από θεομηνίες στους ΟΤΑ α’ και β΄ βαθμού της Χώρας».

Το ποσό της χρηματοδότησης ανέρχεται στα 300.000,00 ευρώ και η χρηματοδότηση θα γίνει απολογιστικά σύμφωνα με την πρόοδο των έργων.

Πρόκειται για ένα μείζον ζήτημα που και μετά από τις πολύ σοβαρές καταστροφές που έπληξαν τον Δήμο Αγρινίου τέθηκε προς την κυβέρνηση από τον δήμαρχο του Αγρινίου κ. Παπαναστασίου.

Η ανωτέρω χρηματοδότηση θα βοηθήσει να λυθούν προβλήματα  και που εδώ και αρκετά χρόνια απασχολούν την ευρύτερη περιοχή, καθώς τα έντονα καιρικά φαινόμενα και τα βαρέα οχήματα που διασχίζουν καθημερινά τμήματα της αγροτικής οδοποιίας του δήμου, προκαλούν φθορές, η αποκατάσταση των οποίων είναι αδύνατο να επέλθει μόνο από τα δημοτικά κονδύλια, καθιστώντας την κατ’ αυτόν τον τρόπο επικίνδυνη προς χρήση.

Ο κ. Καραγκούνης, θα ήθελε να ευχαριστήσει προσωπικά τον κ. Πέτσα για το ενδιαφέρον που επέδειξε επί του θέματος και την έγκριση της χρηματοδότησης που θα επιφέρει την αποκατάσταση των ζημιών και θα εμποδίσει πιθανές ζημιές στο μέλλον.

 

Advertisements
Τοπική Διαφήμιση
pap spanakopita 1000x563px Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button