ΑτζένταΜουσικήΡοή Ειδήσεων

2ος ∆ιαγωνισµός Μουσικής Δημιουργίας της Γυμναστικής Εταιρείας Αγρινίου

Ο 2ος ∆ιαγωνισµός Μουσικής Δημιουργίας της Γυμναστικής Εταιρείας Αγρινίου, θα γίνει το Σάββατο 25 Μαρτίου 2023 στο Παπαστράτειο Μέγαρο Αγρινίου.

Η Γυμναστική Εταιρεία Αγρινίου, προσκαλεί τους μουσικούς δημιουργούς, που κατάγονται από ή διαμένουν στην Περιφερειακή Ενότητα Αιτωλοακαρνανίας, να δηλώσουν συμμετοχή στον 2ο∆ιαγωνισµό Μουσικής Δημιουργίας, που θα γίνει σε συνδιοργάνωση με τον Δήμο Αγρινίου, την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και την Περιφερειακή Ένωση Δήμων Δυτικής Ελλάδας.


Οι υποψήφιοι θα πρέπει να συμπληρώσουν όλα τα απαιτούμενα στοιχεία και να υποβάλλουν ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ συμπληρώνοντας τη φόρμα εγγραφής, που υπάρχει στον ιστότοπο του διαγωνισμού diagonismos.geagr.gr, μέχρι 15Φεβρουαρίου2023.

Τα αποτελέσματα της προκριματικής και της τελικής φάσης του ∆ιαγωνισµού , θα εκδώσει και θα ανακοινώσει εξαμελής καλλιτεχνική επιτροπή, που συγκροτήθηκε ειδικά γι’ αυτόν τον σκοπό και θα απονείμει συνολικά τρία βραβεία ως εξής:

1ο Βραβείο: Χρηματικό έπαθλο 2000 Ευρώ και 10 ώρες πρόβα στο στούντιο.

2ο Βραβείο: Χρηματικό έπαθλο 1000 Ευρώ και 5 ώρες πρόβα στο στούντιο.

3ο Βραβείο: Χρηματικό έπαθλο 500 Ευρώ και 5 ώρες πρόβα στο στούντιο.

Προβλέπεται και Βραβείο Κοινού (χωρίς χρηματικό έπαθλο), που θα προκύψει με ζωντανή ψηφοφορία την ώρα του Διαγωνισμού.

Τον κανονισμό του διαγωνισμού, αναλυτικές πληροφορίες και όλα τα σχετικά στοιχεία μπορείτε να τα βρείτε αναρτημένα στον ιστότοποdiagonismos.geagr.gr .

gea diagonismos

Χορηγούμενη

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button