ΕκπαίδευσηΡοή Ειδήσεων

1ο ΕΠΑΛ Αγρινίου: Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον η έκθεση πεπραγμένων ΜΝΑΕ

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 1/6/2022, στο χώρο του εργαστηρίου Γεωπονίας –Τροφίμων και Περιβάλλοντος, του ΕΚ Αγρινίου η εκδήλωση-έκθεση πεπραγμένων του Σχεδίου Δράσης ΜΝΑΕ του 1ου ΕΠΑΛ Αγρινίου.

Οι υποδράσεις της σχολικής χρονιάς 2021-22 περιλάμβαναν τις φυτοσυνθέσεις, τις αισθητικές παρεμβάσεις, το σχεδιασμό-κοπή αντικειμένων με λέιζερ και την πετοσφαίριση-βόλλεϋ, με συμμετέχοντες μαθητές της Α και Β τάξης και εκπαιδευτικούς, γεωπονίας, μηχανολογίας και φυσικής αγωγής.


Οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά τα έργα του σχεδίου δράσης και να παρακολουθήσουν τις σχετικές παρουσιάσεις μέσα στον κατάλληλα διαμορφωμένο χώρο.

«Για 4η συνεχή χρονιά το σχολείο υλοποιεί πρόγραμμα ΜΝΑΕ επιλέγοντας κατά το δυνατό, τις τεχνολογίες αιχμής των επιμέρους τομέων του σχολείου μας (3D PRINTING, AUTOCAD, SOLIDWORKS, ΨΗΦΙΑΚΗ ΣΧΕΔΙΑΣΗ, ΡΟΜΠΟΤΙΚΗ, ΑΣΤΡΟΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ, ΧΡΗΣΗ DRONE, AYTOMATΙΣΜΟΙ ΣΤΗ ΓΕΩΡΓΙΑ) αλλά και δράσεις αθλητικές και καλλιτεχνικές» καταλήγει η σχετική ενημέρωση της υπεύθυνης ΜΝΑΕ του 1ου ΕΠΑΛ, Δήμητρας Κατσιμάρη.

 

 

Τοπική Διαφήμιση
Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button