14ος Ημιμαραθώνιος «Μιχάλης Κούσης»: Πάνω από 600 αθλητές στον αγώνα των 5χλμ. στο Αγρίνιο (φωτο)

Αντίστροφα μετράει ο χρόνος για τον 14ο Ημιμαραθώνιο «Μιχάλης Κούσης» που θα διεξαχθεί την Κυριακή 23 Οκτωβρίου στο Αγρίνιο.

Στα πλαίσια του ημιμαραθωνίου, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 22 Οκτωβρίου ο λαϊκός αγώνας δρόμου 5χιλιομέτρων με πάνω από 600 αθλητές από το Αγρίνιο και πολλές περιοχές της Ελλάδας.


Η εκκίνηση δόθηκε στις 17:00 από τον Αντιδήμαρχο Χρήστο Ζαρκαβέλη.

Δυναμικό «παρών» έδωσαν και οι κάτοικοι της πόλης που βρέθηκαν στην κεντρική πλατεία του Αγρινίου για να παρακολουθήσουν και να στηρίξουν την προσπάθεια των δρομέων.

Στις 19:00 θα ακολουθήσει η καθιερωμένη «Γιορτή του Αθλητή», στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου.

Τα αποτελέσματα του λαϊκού δρόμου 5 χιλιομέτρων:

Άνδρες:

Διονύσης Καψάλης – ΓΑΣ
Θεοδωρος Βλάχος – ΠΕΛΟΠΑΣ
Αδαμαντιος Δρόσος – ΓΕΑ

Γυναίκες:

Ελένη Νικολοπούλου ΓΑΣ
Τριανταφυλλιά Καπέτη – Πανελλήνιος
Ηρώ Ζαπάντη- ΓΑΣ

 

Αύριο, Κυριακή, η εκκίνηση 14ου Ημιμαραθωνίου Δρόμου «Μιχάλης Κούσης» θα γίνει στις 09:30 στη θέση Δογρή της Τριχωνίδας ενώ στις 10:00 θα εκκινήσει στον κόμβο της εισόδου του Αγρινίου και ο αγώνας 1.000 μέτρων.

 

Οι εκδηλώσεις διοργανώνονται από το Τμήμα Πολιτισμού Αθλητισμού και Νέας Γενιάς της Διεύθυνση Παιδείας Πολιτισμού & Αθλητισμού του Δήμου Αγρινίου σε συνεργασία με τους συλλόγους ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ, Γυμναστική Εταιρία Αγρινίου, Π.Α.Σ. ΙΩΝΙΚΟΣ 80, Γ.Α.Σ. Αγρινίου, Παναιτωλικό Γ.Φ.Σ, Φιλαθλητικό Σύλλογο Αγρινίου, Σύλλογο Δρομέων Υγείας Αγρινίου και τον Ελληνικό Ορειβατικό Σύλλογο Αγρινίου.

Χορηγούμενη
Share
Published by
PressRoom
Tags: 14ος ημιμαραθώνιος Μιχάλης Κούσης Αγρίνιο ημιμαραθώνιος Μιχάλης Κούσης