Δυτική Ελλάδα

103 προσλήψεις διδακτικού προσωπικού στο Πανεπιστήμιο Πατρών-θέσεις και για δυο Τμήματα του Αγρινίου

koi-panmio-patraΣτη σύναψη έργου με 103 νέους επιστήμονες κατόχους διδακτορικού διπλώματος θα προχωρήσει το Πανεπιστημίου Πατρών, για το ακαδημαϊκό έτος 2016-2017.

Οι θέσεις αφορούν τα τμήματα: Αρχιτεκτόνων Μηχανικών, Διαχείρισης Περιβάλλοντος και Φυσικών Πόρων, Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Τεχνολογίας Υπολογιστών, Μηχανικών Η/Υ και Πληροφορικής, – Μηχανολόγων και Αεροναυπηγών Μηχανικών, Πολιτικών Μηχανικών, Επιστημών της Εκπαίδευσης και της Αγωγής στην Προσχολική Ηλικία, Θεατρικών Σπουδών, Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης, Φιλολογίας, Φιλοσοφίας, Ιατρικής, Βιολογίας, Γεωλογίας, Επιστήμης των Υλικών, Μαθηματικών, Φυσικής, Χημείας, Διοίκησης Επιχειρήσεων, Διοίκησης Επιχειρήσεων Αγροτικών Προϊόντων και Τροφίμων και Οικονομικών Επιστημών.

Οι νέοι διδάσκοντες θα αναλάβουν ένα από τα μαθήματα των προπτυχιακών και μεταπτυχιακών προγραμμάτων σπουδών του Πανεπιστημίου Πατρών ανά εξάμηνο (έως δύο διαφορετικά μαθήματα για όλο το ακαδημαϊκό έτος 2016-2017), όπως αυτά έχουν εγκριθεί από τη Σύγκλητο του Πανεπιστημίου.

Δικαίωμα υποβολής υποψηφιότητας έχει κάθε φυσικό πρόσωπο από την ημεδαπή ή την αλλοδαπή το οποίο: Είναι κάτοχος διδακτορικού διπλώματος, το αντικείμενο του οποίου είναι σχετικό με το μάθημα που αφορά η αίτηση του Δεν κατέχει θέση μέλους ΔΕΠ/ΕΠ, ΕΕΠ, ΕΔΙΠ, ΕΤΕΠ των ΑΕΙ ή συμβασιούχου διδάσκοντα του Π.Δ. 407/80, ή συμβασιούχου Επιστημονικού Συνεργάτη ΤΕΙ, ή συμβασιούχου Εργαστηριακού Συνεργάτη ΤΕΙ στην Ελλάδα ή στην αλλοδαπή, ή συμβασιούχου πανεπιστημιακού υποτρόφου, πέραν της σύμβασης που θα συνάψουν στο πλαίσιο της παρούσας δράσης Δεν κατέχει θέση Ερευνητή / Ειδικού Λειτουργικού Επιστήμονα σε ερευνητικά κέντρα της Ελλάδας ή της αλλοδαπής.

Η αμοιβή των διδασκόντων ανέρχεται στο ποσό των 2.987 ευρώ ανά ακαδημαϊκό εξάμηνο (συμπεριλαμβανομένων φόρων και ασφαλιστικών εισφορών), ενώ στην περίπτωση που ο τόπος μόνιμης κατοικίας τους βρίσκεται σε διαφορετικό νομό, πέραν της αμοιβής διατίθεται το ποσό των 400 ευρώ ανά εξάμηνο, για την κάλυψη των δαπανών μετακίνησής του.
Υποβολή αιτήσεων
Οι ενδιαφερόμενοι νέοι επιστήμονες, κάτοχοι Διδακτορικού Διπλώματος Ειδίκευσης καλούνται να υποβάλουν Πρόταση Σχεδιαγράμματος Διδασκαλίας στα μαθήματα ενδιαφέροντός τους των προπτυχιακών και μεταπτυχιακών προγραμμάτων σπουδών του Πανεπιστημίου Πατρών το αργότερο έως τις 22 Αυγούστου 2016.
Οι φάκελοι υποψηφιοτήτων θα πρέπει να έχουν υποβληθεί ηλεκτρονικά στην πλατφόρμα υποβολής http://phdlessons.upatras.gr/. Για πληροφορίες, στο τηλέφωνο 2610-996622, ή στο e-mail: emavr@upatras.gr

www.dikaiologitika.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button