ΑυτοδιοίκησηΡοή Ειδήσεων

Ζωντανά η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ναυπακτίας (video)

Σε εξέλιξη βρίσκεται η Τακτική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ναυπακτίας, με 17 θέματα εντός της ημερήσιας διάταξης.

Παρακολουθήστε σε ζωντανή μετάδοση τη συνεδρίαση στο παρακάτω βίντεο:


Αναλυτικά η πρόσκληση με τα θέματα της ημερήσιας διάταξης:

«Σας προσκαλούμε την Τετάρτη 20-07-2022 και ώρα 18:30 να προσέλθετε στο Δημοτικό κτήριο της Αιτωλικής Αναπτυξιακής (δυτική αίθουσα), κόμβος περιφερειακού – Παλαιοπαναγιά Ναυπάκτου, για την πραγματοποίηση Τακτικής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου μας, σύμφωνα με το άρθρο 67 του Ν.3852/2010 όπως αντικαταστάθηκε με το άρθρο 74 του Ν.4555/2018 και τις διατάξεις της υπ’ αρ. 375/02-06-2022 εγκυκλίου του ΥΠ.ΕΣ. με τα εξής θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. Έγκριση Κανονισμού Οργάνωσης & Λειτουργίας Παραδοσιακής Εμποροπανήγυρης (εισηγητής κ.Παπαβασιλείου)
2. Ίδρυση βραχυχρόνιας αγοράς – Παραδοσιακής Εμποροπανήγυρης (εισηγητής κ.Παπαβασιλείου)
3. Αποδοχή παραίτησης μέλους από το Δ.Σ της ΔΕΥΑ  Ναυπακτίας και ορισμός νέου (εισηγητής κ. δήμαρχος)
4. Αποδοχή παραίτησης μέλους από το Δ.Σ του συνδέσμου διαχείρισης στερεών αποβλήτων 1ης ΓΕΝ και ορισμός νέου (εισηγητής κ. δήμαρχος)
5. Αποδοχή παραίτησης από το Δ.Σ της Κοινωφελής εταιρείας του Δήμου  Ναυπακτίας και ορισμός νέου (εισηγητής κ. δήμαρχος)
6. Αναμόρφωση προϋπολογισμού και τεχνικού προγράμματος οικον. έτους 2022(εισηγητής κ. Παπαβασιλείου)
7. Αλλαγή χρήσης δημοτικού κτιρίου (πρώην δημοτικού Σχολείο) Τ.Κ. Στράνωμας Δ.Ε. Πυλήνης για λειτουργία ως κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος μαζικής εστίασης (εισηγητής κ. Παπαβασιλείου)
8.  Εκμίσθωση δημοτικού κτιρίου Τ.Κ. Στράνωμας για λειτουργία καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος μαζικής εστίασης. (εισηγητής κ.Παπαβασιλείου)
9. Ορισμός μελών Επιτροπής Διενέργειας Εμποροπανήγυρης (εισηγητής κ.Παπαβασιλείου)
10. Καθορισμός ωραρίου λειτουργίας Εμποροπανήγυρης (εισηγητής κ.Παπαβασιλείου)
11. Ονοματοδοσία οδών –Πλατειών στην περιοχή Κεφαλοβρύσου στη Ναύπακτο (εισηγητής κ.Παπαιωαννίδης)
12. Ορισμός εκπροσώπου του Δήμου με τον αναπληρωτή του στην συμβουλευτική επιτροπή της Δ/νσης Δασών Αιτ/νίας «Συμβουλευτική Επιτροπή Πεζοπορικών – Ορειβατικών Δραστηριοτήτων (Σ.Ε.Π.ΟΔ)». (εισηγητής κ. Κοτρωνιάς)
13. Ορισμός ενός εκπροσώπου με τον αναπληρωτή του για την συμμετοχή τους στην επιτροπή του άρθρου 11 του Π.Δ. 71/2020 (ΦΕΚ 166 Α’/31-08-2020)  για τον χαρακτηρισμό παράλιων χώρων περιοχής αρμοδιότητας Λιμεναρχείου Μεσολογγίου και Λιμενικών Τμημάτων Υπαγωγής τους ως πολυσύχναστων ή μη, για την πρόσληψη ναυαγοσώστη για το έτος 2023, καθώς και τυχόν επιμήκυνσης του χρόνου ναυαγοσωστικής κάλυψης. (εισηγητής κ. Κοτρωνιάς)
14. Τοποθέτηση  φωτιστικών στην ΤΚ Αντιρρίου. (εισηγητής κ. Κοτρωνιάς)
15. Αγορά οχήματος από το ελεύθερο εμπόριο (εισηγητής κ. Κοτρωνιάς)
16. Παραχώρηση χρήσης  αθλητικών χώρων ως «έδρα» (γηπεδότητα) σε αθλητικούς συλλόγους / σωματεία για τη διεξαγωγή αγώνων Τοπικού ή Περιφερειακού Πρωταθλήματος για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 (εισηγητής κ. Τσουκαλάς)
17. Έγκριση υλοποίησης προγράμματος πολιτιστικών εκδηλώσεων (Ιουλίου – Αυγούστου 2022) Δήμου Ναυπακτίας (ΔΕ Αποδοτίας, Πυλήνης & Πλατάνου). (εισηγητής κ. Τσουκαλάς)».

Τοπική Διαφήμιση
Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button