Δυτική Ελλάδα

Ζητούν λύση με τα σκουπίδια σε γειτονιές του Αγρινίου

koi-skoupidia-anastasiadi

Αναγνώστες του agriniοpress.gr  με μηνύματα τους ζητούν την επίλυση προβλημάτων που σχετίζονται με την διαχείριση και αποκομιδή των απορριμμάτων σε κάποια κεντρικά σημεία της πόλης.

Η φωτογραφία είναι από την  συμβολή των οδών Αναστασιάδη και Παπαθανάση. “Μιας και ήρθατε στη γειτονιά μας πείτε κάτι και για τα σκουπίδια επί των Αναστασιάδη κ Παπαθανάση. Βρώμα και πολύ άσχημη εικόνα εδώ και αρκετά χρόνια!”, αναφέρει χαρακτηριστικά αναγνώστης.

Ένα άλλο κεντρικό σημείο για το όποιο γίνονται τακτικά παράπονα είναι και αυτό στην οδό Γοργοποτάμου, έξω από το Ιπποκράτειο Ίδρυμα. Η περιοχή είναι πυκνοκατοικημένη, ενώ εκτός από την κλινική υπάρχει και ένα Super Market με αποτέλεσμα οι κάδοι να γεμίζουν σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα και τα σκουπίδια να πέφτουν έξω από αυτούς.

Περίοικοι ζητούν να υπάρξει μέριμνα για πιο συχνή διέλευση απορριμματοφόρων και αποκομιδή.

Το Τμήμα Καθαριότητας του δήμου Αγρινίου πάντως επισημαίνει πως και στα δυο σημεία γίνονται τακτικά δρομολόγια, τρια την ημέρα στην Αναστασιάδη και δυο στην Γοργοποτάμου. Σε κάθε περίπτωση τονίεται ακόμη πως ειδικά οι επαγγελματίες που ειναι ενημερωμένοι για τις ώρες που περνούν τα απορριμματοφόρα, θα πρέπει να αφήνουν τα σκουπίδια μισή ωρα πριν και όχι όποτε θέλουν, ενω καταβάλλονται προσπάθειες παρα το γεγονος οτι ο ΧΥΤΑ κλείνει στις 2 το μεσημερι.
Πάντως, φαινεται να υπάρχει στον ορίζοντα και μόνιμη λύση, αφού και τα δυο αυτά σημεία, αλλα και κάποια ακόμη στο κέντρο εχουν επιλεγεί για να υλοποιηθει υπογειοποίηση των κάδων.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close