Δυτική Ελλάδα

Ζητούν επαναλειτουργία του Τμήματος ένταξης στο Δ.Σ. Παλαίρου

koi-dimotiko-palairou1Στις 12/2/2014 πραγματοποιήθηκε η 2η γενική συνέλευση ττου Συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Παλαιρου με κύρια θέματα την επαναλειτουργία του τμήματος ένταξης και την πρόσληψη δασκάλου Γερμανικών ενόψει του σεμιναρίου των δασκάλων που ήταν προγραμματισμένο για τις 13/2/2014 το οποίο είχε ως θέμα την επίλυση των προβλημάτων με γενικότερη ενημέρωση των υπαρχόντων δασκάλων υπό τους κ.κ. Ρισβά Αθ. Σχολικός σύμβουλος ειδικής αγωγής και Μπαρή αναπληρωτή Διευθυντή γενικής εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδος.

koi-dimotiko-palairou2Η απόφαση ήταν η κάτωθι καταγγελία – ψήφισμα:

Μετά από ενάμιση χρόνο το τμήμα ένταξης του δημοτικού σχολείου Παλαίρου παραμένει κλειστό λόγω έλλειψης δασκάλου και μάλιστα την στιγμή που το σχολείο έχει 11 μαθητές με γνωμάτευση από το ΚΕΔΔΥ και κάποιους ακόμη που δεν έχουν εξεταστεί ακόμα.

Επειδή πλέον η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο και διαπιστώνουμε ότι η καλή διάθεση και η κατανόηση υπάρχουν μόνο από την μεριά μας σας δηλώνουμε ότι:
1. Δεν θα ανεχτούμε άλλη κοροϊδία
2. Δεν θα ανεχτούμε μεσοβέζικες λύσεις.
3. Εάν μέσα στις επόμενες μέρες με τις νέες προσλήψεις αναπληρωτών δασκάλων που μάθαμε ότι έγιναν δεν διορίστηκε δάσκαλος για να καλύψει το κενό στο τμήμα ένταξης.
Είμαστε πλέον αποφασισμένοι να προβούμε σε ενέργειες που μέχρι σήμερα τις θεωρούσαμε ακραίες αλλά τελικά φαίνεται ότι δεν έχουμε άλλο περιθώριο.
Δεν ζητάμε τίποτα περισσότερο παρά μόνο ίσες ευκαιρίες εκπαίδευσης για τα παιδιά μας.
Εφόσον δεν πήραμε απάντηση στα ζητήματά μας αποφασίσαμε να προβούμε σε κινητοποιήσεις την Δευτέρα 17/2/2014 κλείνοντας το Δημοτικό σχολείο Παλαίρου.

http://palairosnews.blogspot.gr/

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button